Komische trailer 'Tag': Jeremy Renner is een meester in tikkertje

Komische trailer 'Tag': Jeremy Renner is een meester in tikkertje

Een onschuldig spelletje op grootse schaal.

Ooit willen zien hoe volwassenen op geschifte wijze tikkertje spelen? Nu is je kans met de onderstaande trailer van het komische Tag. Daarin zien we hoe een groep van vijf vrienden - gespeeld door Jeremy Renner, Ed Helms, Jake Johnson, Hannibal Buress en Jon Hamm - het spel al dertig jaar lang spelen. De komedie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, naar een artikel van Russell Adams uit 2013.

Vijf concurrerende vrienden komen één keer in het jaar bijeen voor een spelletje tikkertje waarin alles mag. Ze spelen het al sinds ze elkaar kennen - sinds groep één. Door het spel te spelen riskeren ze elke keer hun leven, baan en romantische relaties. Alleen maar voor de kans om elkaar op te jagen met de strijdkreet 'Jij bent 'm!' Dit jaar denken vier van de vrienden hun slag te kunnen slaan. Want Jerry - degene die niet te tikken is - gaat trouwen. Het evenement zou van hem een gemakkelijk doelwit moeten maken, maar niets is minder waar. Jerry weet dat ze komen. En hij staat klaar.


Tag is geschreven door Rob McKittrick (Waiting...) en Mark Steilen (tv-serie Shameless). De regie is in handen van Jeff Tomsic, die eerder aan korte films en tv-series werkte. De rest van de cast bestaat naast de bovengenoemde heren uit Annabelle Wallis, Leslie Bibb, Rashida Jones, Isla Fisher en Brian Dennehy. Wie de komedie wil zien moet nog even geduld hebben: Warner Bros. brengt Tag eind juni naar onze bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair