Voormalig 'Scandal'-acteur Columbus Short al na een maand op vrije voeten

Voormalig 'Scandal'-acteur Columbus Short al na een maand op vrije voeten

Eigenlijk hoort zijn gevangenisstraf één jaar te zijn.

Columbus Short - te zien in films als The Losers en Whiteout - kan niet klagen. De 35-jarige Amerikaan is in het verleden dikwijls in de problemen gekomen met de wet en moest daar uiteindelijk voor boeten met een gevangenisstraf van één jaar. Short begon 13 februari aan zijn straf, maar is volgens Page Six alweer vrijgelaten.

Waarom hij niet meer naar vier muren staart is onbekend. De reden dat hij in eerste instantie vastzat was wegens losse handjes. Short heeft al vaker problemen gehad met zijn vrouwen, maar tijdens zijn derde huwelijk sloeg hij Aida Abramyan. Dit vond plaats in november 2017 en dat pikte ze niet.

In 2014 plaatste de acteur uit tv-serie Scandal een mes op de keel van zijn tweede vrouw, Tanee McCall. Short vocht de aanklachten niet aan en bekende schuld, wat ervoor zorgde dat hij geen tijd in de cel hoefde door te brengen. Later kreeg hij mot met familie en belandde in dezelfde situatie: schuld bekennen en geen gevangenisstraf.

Echter kreeg hij die keer te horen dat hij één jaar voorwaardelijke straf kreeg en dus niet in de problemen mocht komen. Na een bargevecht keek de rechter hierop terug en besloot Short alsnog achter de tralies te gooien. Zoals boven vermeldt hebben de autoriteiten niet onthuld waarom de acteur na 34 dagen zijn vrijheid heeft teruggekregen. Nu maar afwachten of hij uit de problemen blijft.

NieuwsFilm

meest populair