Celebrity

Kortpittig kapsel voor Scarlett Johansson

Onherkenbaar :).

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 06:00 in Celebrity
In de aanstaande Avengers-film is actrice Scarlett Johansson te zien met blonde haren, ook een stuk korter dan in vorige Marvel-films. Voor een nieuwe rol heeft ze haar kapsel nog verder ingekort, en heeft nu zelfs een "kortpittig" koppie.

Voor haar rol in een nog onbekende film, ook met Star Wars-acteur Adam Driver en actrices Greta Gerwig en Laura Dern, heeft ze nu een kort roodkleurig kapsel. Ze zou volgens The Sun zelfs onherkenbaar zijn geweest voor voorbijgangers, terwijl ze over straat liep in New York.

In haar nieuwe film wordt een scheiding gevolgd en deze speelt zich af in de Big Apple en Los Angeles. De nog titelloze film wordt geregisseerd door Noah Baumbach, bekend van de Netflix-film The Meyerowitz Stories. Check via onderstaande Tweet de setfoto's.

ScarJo heeft, na kort getrouwd te zijn geweest met eerst Ryan Reynolds en daarna Fransman Romain Dauriac, overigens een nieuwe relatie, met Saturday Night Live-ster Colin Jost.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Lijkt op het kapsel van Philip Cocu

Ed Crane

Avatar

And the word of the day is "kortpittig".

Frietgezicht

Avatar

Wat een verschil die 2 pics. Als je die onderste op een site als Tinder ziet swipe je het weg.

chefry1983

Avatar

ze ziet er inderdaad een stuk ouder uit. misschien moet dat ook wel voor de filmrol.

Gigan72

Avatar

Zou nog steeds ja zeggen als ze voor me staat ook met dit kapsel..

Goov25

Avatar

Noooooo.

nieuwslaatste nieuws

meest populair