Celebrity

Hilary Swank nam lange acteerpauze om voor zieke vader te zorgen

Ze heeft er aardig wat werk voor moeten afslaan.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 18:55 in Celebrity
Hilary Swank is weer helemaal terug van weggeweest. De 43-jarige Amerikaanse actrice liet drie jaar geleden weten afstand te nemen van Hollywood. Dat deed ze om tijd vrij te maken voor haar vader, die ziek was en herstellende na een longtransplantatie. Tijdens de Late Show ging Swank daarop in met Stephen Colbert.

Allereerst onthulde ze dat het inmiddels goed gaat met Stephen Swank. "Voor de mensen die het niet weten, hij heeft een longtransplantatie gehad. Het is de zwaarste operatie die een mens kan ondergaan en ik wil iedereen bedanken die zichzelf als donor beschikbaar stelt. Het redt levens."

Kennelijk ging het vooraf aan de ingreep echt niet goed met Swank senior. "Ze zeiden dat hij maar kort zou leven als hij geen longtransplantatie kreeg. En gelukkig kreeg hij die, hij is nu levend en welvarend. Ik heb drie jaar vrij genomen om bij hem te zijn en hem te helpen met zijn levensweg."

Toen de Million Dollar Baby-ster haar pauze aankondigde in 2015, onthulde ze hoe belangrijk ze haar acteercarrière acht. "Er zijn werkgelegenheden die ik heb afgeslagen. Maar, en ik meen dit, we zijn hier voor onze familie, nietwaar? Een aantal van die projecten waren prachtig, maar uiteindelijk is er niets dat ik liever zou willen doen dan mijn vader steunen in zijn tijd van nood. Die tijd kan je niet terugkrijgen."

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Was het niet zo dat we gewoon niks meer te zien kregen van haar na SMDB.

Gewoon weer zo een Oscar winnares waar je vervolgens zowat nooit meer van hoort.

Moviemagic

Avatar

Familie is belangrijker dan wat acteerwerk. Zeker als je toch al op droge bent financieel gezien en dus wat kan hebben.

Frietgezicht

Avatar

De meeste hier weten denk ik niet eens waar ik t over heb maar ik ken haar van Beverly Hills 90210,check dr maar in deze intro:Dat was voor One Three Hill, Game of Thrones enz nog DE serie kleintjes!

Sunspot

Avatar

^

Zo, komen herinneringen boven bij het horen van deuntje, keek het vroeger wel, samen met mijn zussen :).

Ken die Swank ook van BH90210.

Hmm, nog even dat deuntje luisteren

nieuwslaatste nieuws