'Transformers'-acteurs Megan Fox & Josh Duhamel in 'Think Like a Dog'

Familiekomedie over de telepathische verbinding tussen een jongetje en zijn harige viervoeter.

Nadat ze eerder in Transformers en het vervolg Transformers: Revenge of the Fallen te zien waren, zullen Megan Fox en Josh Duhamel opnieuw samen spelen in een film. Niet een nieuw Transformers-avontuur, maar een familiekomedie die de naam Think Like a Dog draagt. Het moet het eerste van drie delen worden in een franchise genaamd Dog's Best Friend.

De film vertelt het verhaal van de 12-jarige Oliver, een wonderkind wiens wetenschappelijke experiment verkeerd verloopt en een telepathische verbinding legt tussen hem en zijn hond, Henry. Het zorgt ervoor dat het tweetal grotere vrienden wordt dan voorheen, omdat ze nu beseffen hoeveel ze gemeen hebben - waaronder hun liefde voor pannenkoeken. Oliver en Henry bundelen kort daarop hun krachten om school- en familieproblemen op te lossen. Hun plan? Iedereen leren na te denken als een hond.

Think Like a Dog is geschreven door 10 Things I Hate About You-scenarist/regisseur Gil Junger. Ook zal hij plaatsnemen in de regiestoel. In de film zullen Fox en Duhamel optreden als de ouders van het wonderkind. Momenteel treffen productiebedrijven zoals Double Dutch International (Super Troopers 2) en Mad Chance (Get Smart) voorbereidingen voor de productie, die mei dit jaar van start moet gaan. De opnames beginnen in New Orleans.



NieuwsFilm

meest populair