Nieuwe scenarist ingehuurd voor 'Scarface'-remake

Nieuwe scenarist ingehuurd voor 'Scarface'-remake

Eerder deden David Ayer en Joel en Ethan Coen al eens poging.

Vandaag weet Deadine te melden dat de relatief onbekende scenarist Gareth Dunnet-Alcocer (MIss Bala, Contralepo) is ingehuurd door Universal Pictures om een nieuwe versie te schrijven van het script van de [/film], Scarface-remake die de studio zo graag van de grond wil krijgen.

Dunnet-Alcocer neemt het stokje over van David Ayer, Jonathan Herman en Joel & Ethan Coen, die allen eerder een poging deden om het verhaal van een immigrant die het schopt tot drugsbaas een frisse twist te geven. Het betreft na eerdere incarnaties van het verhaal door Howard Hawks in 1932 en Brian De Palma in 1983 (met Al Pacino) de derde keer dat het verhaal naar het witte doek wordt gebracht. Het staat in elk geval vast dat de film zich in Los Angeles zal afspelen en dat we met compleet nieuwe personages te maken zullen krijgen.

Antoine Fuqua (Training Day) keerde onlangs terug als regisseur van het getroebleerde filmproject. De nieuwe versie had eigenlijk in augustus 2018 al in de bioscopen moeten draaien. Die releasedatum zal begrijpelijk worden verschoven. Dylan Clark zal de Scarface-remake produceren.

Antoine Fuqua has returned to direct the project which was previously targeting an August 18th release but is now currently undated. Dylan Clark will produce.



NieuwsFilm

meest populair