Tom Cruise springt uit een vliegtuig op foto 'Mission: Impossible - Fallout'

Tom Cruise springt uit een vliegtuig op foto 'Mission: Impossible - Fallout'

Wederom een flink grote stunt in de franchise.

Regisseur Christopher McQuarrie heeft een nieuwe foto van de set van Mission: Impossible - Fallout geplaatst. Het gaat om een foto die laat zien dat men bezig is met de opnames van een nieuwe grote stunt voor acteur Tom Cruise, die hier op het punt staat om uit een vliegtuig te springen.

McQuarrie plaatste het beeld op zijn Instagram-account en schreef daarbij dat dit het laatste shot was. Volgens de regisseur moest het opgenomen worden bij zonsondergang en waren er maar drie minuten aan beschikbaar licht, en duurde het shot zelf twee minuten. Kortom: één poging per dag.


De scène waarin Cruise uit een vliegtuig springt, zal niet de enige actiescène in de lucht worden. Er zijn ook al beelden geweest van een spannende helikopterscène en vermoedelijk komen er nog wat grootschalige actiemomenten. Daar draait de franchise immers om: Tom Cruise van stunt naar stunt te laten bewegen.

Ethan Hunt en zijn maten van de IMF moeten hierin samenwerken met oude bondgenoten om een compleet uit de hand gelopen missie te fiksen. Vanaf 2 augustus in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair