Algemeen

Exclusieve clip Harry Potter

door FilmTotaal op 16.11.2005 om 11:46 in Algemeen
Nog een weekje wachten, en dan gaat wereldwijd de vierde Harry Potter film draaien: Harry Potter and the Goblet of Fire. Hier nog een exclusieve clip uit de door Mike Newell (Donnie Brasco, Mona Lisa Smile) geregisseerde film.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jedimaster

Avatar

Hier nog een exclusieve film uit de door Mike Newell (Donnie Brasco, Mona Lisa Smile) geregisseerde film.......

Crimson

Avatar

Niet zo zeiken joh :D

Jedimaster

Avatar

Nou, er was 1 procent van mij die hoopte op een illegale stream naar de film, maar helaas. :P

Jusjuh

Avatar

Jemig. Nog meer reden om die film stom te gaan vinden. Kruml in het boek: hangende schouders, schichtig, en ABSOLUUT NIET ARROGANT. Hier: Arrogant als maar zijn kan, houding van een bodybuilder... Stom hoor, dit vertypyseren... (JAJA, WOORD BESTAAT NIET :P) De rest ziet er wel goed uit zoals de kabouter ;).

akketa

Avatar

Jusjuh "Jemig. Nog meer reden om die film stom te gaan vinden. Kruml in het boek: hangende schouders, schichtig, en ABSOLUUT NIET ARROGANT. Hier: Arrogant als maar zijn kan, houding van een bodybuilder... Stom hoor, dit vertypyseren... (JAJA, WOORD BESTAAT NIET :P) De rest ziet er wel goed uit zoals de kabouter ;)."


Ahhhhhh. De Gefrustreerde Fan! Altijd een verplicht nummertje... ;)
Films wijken altijd af van de boeken. Anders is het onmogelijk om dit in een bepaalde tijdsduur te stoppen. Gelukkig hebben ze Winky en de hele S.H.I.T. eruit gehaald, anders zou de film óf veels te lang duren óf er te weinig aandacht aan besteden. Heb ook ergens gelezen dat een fan het schandalig vond dat Fleur een buiging maakte in de film, terwijl ze dat in het boek niet doet! Dan denk ik, kijk de film niet en hou het bij het boek als je er toch niet tegen kan. Rowling heeft trouwens haar goedkeuring gegeven aan het script en dit zou ze echt niet doen als het de karakters te hard zou verkrachten.
Maar ja, eerst de film kijken, voordat er gekraakt mag worden.
Ik ben een fan, maar weet wel dat het niet allemaal 1:1 gekopieerd kan worden. En dat kan soms jammer zijn dat bepaalde dingen in het boek niet zo worden verbeeld zoals jij het zou willen. Jammer, maar helaas!

NieuwsFilm

meest populair