Scriptproblemen 'Edge of Tomorrow 2'?

Scriptproblemen 'Edge of Tomorrow 2'?

Er wordt aan weer een nieuwe versie gewerkt.

Actrice Emily Blunt heeft een korte update gegeven over de voortgang van Edge of Tomorrow 2. Het origineel uit 2014 had een hoofdrol voor Blunt en Tom Cruise en presteerde ondanks geweldige recensies en een goede publieke ontvangst matig aan de box office. Met slechts 370,5 miljoen dollar aan box office, tegenover een budget van 178 miljoen dollar, leek een vervolg onwaarschijnlijk. Maar het was de ontvangst die het mogelijk maakte.

Nu laat Blunt aan IndieWire weten dat er gekeken wordt naar een vervolg. Dat wisten we natuurlijk al, maar nieuw is de informatie dat er een geheel nieuwe versie gemaakt wordt. "Doug Liman heeft een geweldig idee, en hij kijkt er heel erg naar uit. Maar ze moeten het nog schrijven. Er was een script, maar voor zover ik weet, wordt er aan een nieuwe gewerkt," aldus Blunt.

Dat is opmerkelijk, want in oktober 2017 hoorden we nog dat er al een script lag. Later kwam Doug Liman daarop terug en bleek ineens dat het vervolg nog een nieuw script moest krijgen. En nu lijkt het er weer op dat men alsnog niet klaar is en dat het daarmee nog wel even kan duren voordat de film er komt.



NieuwsFilm

meest populair