Trailer 'The Darkest Minds': stiekem een X-Men film?

Trailer 'The Darkest Minds': stiekem een X-Men film?

Jonge mutanten in het nauw.

20th Century Fox heeft de eerste trailer onthuld voor The Darkest Minds, een sciencefictionthriller gebaseerd op het gelijknamige jongvolwassenen-boek van Alexandra Bracken. De belangrijkste rollen zijn voor Amandla Stenberg, Mandy Moore en Gwendoline Christie. De film lijkt een soort van Young Adult X-Men film met mutanten in hun tiener jaren. De meeste personages zouden namelijk zo op de speciale school van Professor X kunnen zitten.

In The Darkest Minds blijkt dat een virus de levens van bijna alle Noord-Amerikaanse kinderen en tieners heeft geëist. Degenen die het hebben overleefd blijken niet helemaal meer zichzelf. Ze hebben namelijk uiteenlopende superkrachten gekregen. De overige bevolking schrikt zich rot en ziet hen als een bedreiging. De overheid besluit de gemuteerde jongeren in kampen te plaatsen.


De regie lag in handen van Jennifer Yuh Nelson, bekend van de Kung Fu Panda-animatiefilms. The Darkest Minds moet deze zomer in de States in première gaan. De Nederlandse verschijningsdatum staat vast op 2 augustus.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair