Gaan de opnames van 'Gambit' binnenkort alsnog van start?

Het lijkt erop dat deze superheldenfilm er alsnog gaat komen!

Filmstudio 20th Century Fox lijkt toch door te willen gaan met de productie van Gambit, een superheldenfilm over mutant Remy LeBeau. De website Omega Underground kan namelijk melden dat Fox een nieuwe startdatum heeft voor het draaien van de film. De opnames van Gambit zouden deze zomer al moeten gaan beginnen.

Gambit is al jaren in ontwikkeling. Fox lijkt de avonturen van mutant Remy LeBeau/Gambit maar al te graag willen verfilmen, want het project lijkt nu wederom groenlicht te hebben gekregen. Acteur Channing Tatum zou nog steeds betrokken zijn bij het project en de hoofdrol moeten gaan vertolken.

Wie de regisseur wordt van de superheldenfilm is niet bekend. De productie van Gambit is tot nu toe vrij chaotisch verlopen. Zo zag de film regisseurs Doug Liman en Gore Verbinski al vertrekken. Vorige maand kon The Hollywood Reporter melden dat Fox eind maart een nieuw script op tafel wil hebben liggen en het budget rond wil hebben.

Dat schijnt nu te zijn gelukt, want Omega Underground kan nu melden dat de opnames van Gambit waarschijnlijk op 19 juni van start gaan in New Orleans, Louisiana. Ook zouden er de nodige scènes gedraaid gaan worden in de Big Easy Studios. Eerder werd een andere X-Men-film, Logan, daar al opgenomen. De aankomende maanden filmt ook Marvels Captain Marvel in dat gebied.

Waarschijnlijk zullen we dan ook snel te horen krijgen wie het project nou daadwerkelijk gaat regisseren. Deze week maakte Fox bekend een aantal van haar geplande superheldenfilms te verschuiven op de kalender, maar voor zover bekend staat Gambit nog altijd gepland voor een release op 7 juni 2019. Op dit moment werkt Disney aan de overname van Fox.



NieuwsFilm

meest populair