Beide Michael Myers-acteurs te zien in nieuwe 'Halloween'

Beide Michael Myers-acteurs te zien in nieuwe 'Halloween'

Nick Castle draagt het stokje over aan James Jude Courtenay.

Dit jaar met Halloween, oftewel de avond Allerheiligen, zal (in ieder geval in de Verenigde Staten) een nieuwe Halloween film verschijnen. Deze nieuwe Halloween speelt zich veertig jaar na het origineel af en komt ook veertig jaar na de eerste film uit. Daarbij worden qua verhaal alle vervolgen genegeerd.

Niet alleen keren filmmaker John Carpenter (maar niet als regisseur) en hoofdrolspeelster Jamie Lee Curtis terug, ook Nick Castle de man in het pak van moordenaar Michael Myers keert terug. Hoewel in de nieuwe film de rol wordt gespeeld door James Jude Courtenay wordt gespeeld, was Nick Castle onlangs op de set om te filmen. Courtenay zei daarover het volgende:

''Dus, het zit zo, we zijn begonnen aan het werk, en ik kan me niet herinneren of het de tweede of de derde week was dat Nick langskwam en een soort cameo deed. Hij deed mee aan een paar scènes, en ik speel ook mee in die scènes, wat heel mooi was. Hij en ik hoopten dat dit zou gebeuren, want hij zei zelfs: 'Dit is het doorgeven van de fakkel.'''



NieuwsFilm

meest populair