Toch geen 'Deadwood'-film?

Toch geen 'Deadwood'-film?

Hoofdrolspeler Timothy Olyphant gelooft niet dat het ooit zal gebeuren

De berichten waren het afgelopen jaar zo veelbelovend: er kwam toch eindelijk een Deadwood film, als vervolg op de gelijknamige serie die van 2004 tot 2006 liep. Eerst deed acteur Ian McShane een duit in het zakje, toen lag er een script van bedenker David Milch klaar en tenslotte leek televisiezender HBO het te bevestigen: er kwam er zelfs het nieuws dat de film officieel in productie zou gaan. Het was alleen nog een kwestie van alle acteurs weer bij elkaar te krijgen.

Maar nu gooit Timothy Olyphant roet in het eten. De acteur die als sherriff Bullock één van de hoofdrollen in de serie speelde, werd om een update over de film gevraagd en zei: ''Dat gaat nooit gebeuren.''

Olyphant voegde daar aan toe dat hoewel er mensen achter de schermen hard aan het werk zijn om de film te realiseren, het simpelweg te ingewikkeld is om de gehele cast weer bij elkaar te krijgen. Wat van essentie is voor de film, omdat de serie voornamelijk een portret van de gehele gemeenschap was in plaats van een verhaal over hoofdpersonen met bijfiguren.

Dat gezegd hebbende zei Olyphant wel dat hij hoopte dat het wél zou lukken, omdat hij groot fan van David Milch was en de serie als één van hoogtepunten van zijn carrière ziet, maar hij heeft er een hard hoofd in dat het ooit zal lukken.



NieuwsFilm

meest populair