Grote heropnames voor 'Ant-Man and the Wasp'

Grote heropnames voor 'Ant-Man and the Wasp'

De complete opening wordt opnieuw opgenomen.

Naar het schijnt ondergaat Marvel-film Ant-Man and the Wasp momenteel heropnames in Los Angeles. Regisseur Peyton Reed zou de complete beginscène van de film opnieuw opnemen. Daarnaast zouden ook andere delen van de film opnieuw opgenomen worden en aangevuld worden, om de film wat beter te maken.

Heropnames horen bij grote producties als deze, maar deze zijn wel iets ingrijpender dan normaal het geval zou zijn. Volgens de Italiaanse side Bad Taste wordt de hele opening opnieuw opgenomen, waar dat normaal niet zo ingrijpend wordt gedaan. De opening speelt zich af in Zuid-Amerika en zou door het testpubliek niet goed ontvangen zijn. Om die reden moet er een nieuwe scène opgenomen worden door Reed en zijn cast, die onder meer bestaat uit Paul Rudd, Michael Douglas en Evangeline Lilly.

Over Ant-Man and the Wasp is niet ontzettend veel bekend. We weten dat The Wasp echt een grote rol zal krijgen en net als Ant-Man een van de hoofdpersonen. Samen zullen ze proberen om de oorspronkelijke Wasp terug te halen uit de Quantum Realm, wat zal lukken, aangezien dat personage gespeeld wordt door Michelle Pfeiffer.

Vanaf 18 juli in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair