Adam Sandler & Jennifer Aniston herenigd voor Netflix-film 'Murder Mystery'

Adam Sandler & Jennifer Aniston herenigd voor Netflix-film 'Murder Mystery'

Een whodunit die gebruikmaakt van actie en komedie.

Als we The Tracking-Board mogen geloven zullen Just Go with It-acteurs Adam Sandler en Jennifer Aniston opnieuw samen in een film te zien zijn. We hebben het over Murder Mystery, een actiekomedie die men al zo'n vijf jaar van de grond tracht te krijgen. Kennelijk is het project nu overgenomen door Netflix. Het wordt hun zesde samenwerking met Sandler en de eerste met Aniston.

In Murdery Mystery - een Agatha Christie-achtige thriller - gaat een politieagent uit New York eindelijk op vakantie met zijn vrouw naar Europa, een poging om hun huwelijk te redden. Tijdens een vliegtuigvlucht worden ze uitgenodigd voor een intieme familiebijeenkomst, die plaatsvindt op de enorme jacht van een bejaarde miljardair. Wanneer de rijkaard vermoord wordt, richten alle ogen zich op het stel uit New York.

Jaren geleden hield Charlize Theron gesprekken om de rol te vervullen die Aniston nu tot leven zal brengen. Destijds was John Madden (Miss Sloane) aangesteld als regisseur, nadat regisseuse Anne Fletcher (The Proposal) de taak afsloeg. Volgens The Tracking-Board voert Netflix momenteel gesprekken met Kyle Newacheck om de film te maken. Laatstgenoemde is verantwoordelijk voor het pas uitgebrachte Game Over, Man! De actiekomedie is helaas verre van positief onthaald.

Zoals sommigen wel weten heeft Sandler een afspraak met de streamingdienst gemaakt om een x-aantal titels uit te brengen. Zo zijn The Ridiculous 6, The Do-Over en Sandy Wexler de laatste drie jaar uitgekomen. Volgende maand verschijnt tevens een ander Sandler-vehikel, namelijk The Week Of waarin hij naast Chris Rock te zien is.



NieuwsFilm

meest populair