Bloed Marvel-icoon Stan Lee gestolen voor verkoop

Bloed Marvel-icoon Stan Lee gestolen voor verkoop

Een zeer choquerend bericht!

Roddelwebsite TMZ komt vandaag met een wel heel opmerkelijk en choquerend bericht naar buiten. De site beweert namelijk dat een voormalig zakenpartner van Marvel-icoon Stan Lee, de bedenker van helden als Iron Man, Dr. Strange en Spider-Man, het bloed van Lee heeft gestolen. De reden? Lee's bloed zou zomaar eens een fortuin waard kunnen zijn.

TMZ beweert op basis van verkregen informatie van anonieme bronnen dat er behoorlijk misbruik wordt gemaakt van de stokoude Marvel-legende Stan Lee. Lee duikt natuurlijk altijd op in een geinige cameoverschijning in de films van het stripboekenimperium en is dan ook een graag geziene beroemdheid. Daar proberen anderen echter van te profiteren en sommigen gaan wel héél ver.

Roddelwebsite TMZ beweert nu dat een voormalig zakenpartner van Lee de vaste verpleegster van de schrijver met valse papieren heeft gedwongen om enkele buisjes met bloed af te tappen. Lee's voormalige partner zou deze later willen gaan verkopen. De site meldt dat Lee zijn advocatenteam inmiddels al zou hebben ingeschakeld en dat er ook al aangifte tegen de man is gedaan bij de politie.

Natuurlijk moeten we dit bericht met een flink korreltje zout nemen, maar recentelijk kwamen er al wel andere, even zo verontrustende berichten naar buiten over de status van de 95-jarige Lee. De laatste tijd sterk verzwakte stripauteur zou kaal geplukt worden door iedereen die nog maar denkt te kunnen profiteren van zijn succes.



NieuwsFilm

meest populair