Eerste glimp 'Venom'-monster en Woody Harrelson als Carnage?

Eerste glimp 'Venom'-monster en Woody Harrelson als Carnage?

Over ruim een half jaar in de bioscoop!

De teaser trailer gaf nog weinig prijs en ondanks dat dit juist als een prima iets gezien kan worden, lijkt de film tot op heden niet echt op een Marvel-superheldenfilm. Sony's Venom speelt zich af in een nieuw Spider-Man filmuniversum, dat ergens een link heeft met de Spider-Man uit het Avengers-universum, en in Venom is uiteraard de duistere soort van antiheld van Tom Hardy te zien, en mogelijk ook Carnage.

In de recente teaser trailer was het uiterlijk van het "Venom-monster" nog niet te zien. Via een label van de softdrink Brisk krijgen we nu een eerste blik op het gezicht van Venom. De ogen waren al onthuld op de teaserposter, maar zien we dus ook zijn kenmerkende tanden! Brisk had onlangs ook etiketten met daarop Black Panther-personages.

Bekijk de afbeelding
Bleeding Cool heeft iets meer te melden over de rol van Woody Harrelson in Venom. De website bevestigt het eerdere gerucht dat Harrelson het personage Cletus Kasady gaat spelen. Deze zal zich richting het einde van de film ontpoppen tot Carnage. En dit zou natuurlijk erg gaaf zijn, hopende op dat regisseur Ruben Fleischer een goed ontvangen Venom aflevert op 4 oktober. Hieronder die trailer:



NieuwsFilm

meest populair