Video

Kevin Hart probeert zijn diploma te halen in trailer komedie 'Night School'

Lastig met een leerprobleem.

door Rik Timmer om 08:34 in Video
De eerste trailer van Night School is door Universal Pictures vrijgegeven. We zien daarin Kevin Hart als een man op leeftijd die gedwongen wordt terug naar school te gaan om zijn diploma te halen. Anders kan hij niet aan de bak komen. De komedie is gemaakt door Malcolm D. Lee, die voorheen titels als Scary Movie 5 en Girls Trip uitbracht.

Ooit was hij een belangrijke medewerker bij BBQ City, maar na het opblazen van de zaak gaat het niet goed met Teddy Walker. Vanzelfsprekend raakt hij zijn baan kwijt en besluit elders te zoeken. Zijn beste maat kan hem helpen met het worden van een effectenmakelaar, maar dan moet Teddy wel eerst zijn middelbare schooldiploma binnen zien te halen via een avondschool. Een lastige taak, aangezien Teddy niet bepaald een studiebol is. Daarnaast bestaat zijn klas uit een groep vreemde vogels.


De cast van Night School bestaat naast Hart uit namen zoals Tiffany Haddish, Rob Riggle, Ben Schwartz, Keith David en Taran Killam. Heel wat mensen hebben aan het scenario gewerkt, waaronder Hart zelf en Nicholas Stoller (Get Him to the Greek). Het duurt nog wel even voordat Universal Pictures de komedie uitbrengt. Nederlanders kunnen de voorstelling vanaf 18 oktober in de bioscoop zien.



1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Als je gedurende de trailer niet eens een glimlach kan krijgen zoals ik dan zal de rest ook wel niet al te best zijn.

NieuwsFilm

meest populair