Get Him to the Greek (2010)

Arriving This Summer (Hopefully)

6,3 details

  • 109 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
109 Min Verenigde Staten

Aaron Greenberg (Jonah Hill) is een gedreven, net afgestudeerde jongen die stage wil lopen bij een platenmaatschappij. Zijn grote droom begint als hij de Engelse muzikant Aldous Snow (Russell Brand) naar een concert moet brengen in het 'Los Angeles Greek Theater'...

Regie
Nicholas Stoller
Cast
Christina Aguilera, Rose Byrne, Russell Brand, Colm Meaney, Mario López, Pink, Lars Ulrich, Tyler McKinney, Kurt Loder, Billy Bush, Zoe Salmon, Lino Facioli, Ray Siegle, Chad Cleven, Jonathan Chris Lopez.
Budget
$ 40.000.000
Opbrengst
$ 90.029.656
Release
04.06.2010
Release NL
01.07.2010
Release DVD
07.12.2010

Filmtotaal Recensie

Regie: Nicholas Stoller | Cast: Jonah Hill (Aaron Green), Russell Brand (Aldous Snow), Rose Byrne (Jackie Q), Sean Combs (Sergio Roma), Elizabeth Moss (Daphne Binks) e.a. | Speelduur: 109 minuten | Jaar: 2010

Het gaat eigenlijk gewoon heel goed met de Amerikaanse komedie. Sinds Judd Apatow in 2005 met The 40 Year Old Virgin zijn regiedebuut maakte, zijn er de afgelopen jaren talloze zogenaamde bromancefilms, waarin het gaat om de platonische liefde tussen een groep mannen, verschenen die in overwegende mate erg geestig waren. Voeg daar de films van Todd Phillips (The Hangover) en Adam McKay (Anchorman) aan toe en het is duidelijk dat het met het komische talent in de Verenigde Staten wel goed zit de komende jaren.

Get Him to the Greek is dit jaar de enige film uit de Apatow-stal waar de grote meneer zelf alleen maar als producent bij betrokken is. De film van Nicholas Stoller is een spin-off van een andere Apatow-productie van een aantal jaren terug, Forgetting Sarah Marshall, ook geregisseerd door Stoller. In die film maakten we al kennis met de iets te zelfbewuste rockster Aldous Snow, frontman van de band Infant Sorrow. In Get Him to the Greek is Snow nog meer op de voorgrond getreden en gaat het om de relatie tussen hem en Aaron Green, een ambitieuze platenproducent.

videotrailers & clips

alle artikelen (8)

Get Him to the Greek Nieuwsberichten