Channing Tatum & Jenna Dewan scheiden na huwelijk van 9 jaar

Channing Tatum & Jenna Dewan scheiden na huwelijk van 9 jaar

Kennelijk is de acteur een aantal maanden geleden al het huis uit gegaan.

Het sprookje van Step Up-echtpaar Channing Tatum en Jenna Dewan is voorbij. Het tweetal heeft aangekondigd uit elkaar te gaan. De acteurs, beiden 37 jaar oud, leerden elkaar in 2006 kennen tijdens de opnames van de bovengenoemde dansfilm. Daarna werden ze een koppel en trouwden ze medio 2009. Vier jaar later kwam hun dochter Everly ter wereld. Volgende maand op de laatste dag van mei zal ze 5 jaar worden.

Tatum en Dewan maakten het nieuws bekend via sociale media. Dat dezen ze middels een gezamenlijke verklaring. Daarin staat onder andere: "We willen graag iets delen. Het voelt vreemd aan dat we dit met iedereen moeten doen, maar dat is een gevolg van de levens die we hebben gekozen te leiden." Ze melden de breuk nu bekend te maken zodat niemand anders "alternatieve feiten" en fictieve verzinsels kan verspreiden.



Niet lang daarna verschenen de roddels. Vermoedelijk zijn Tatum en Dewan al een poos uit elkaar, enkele maanden kennelijk. Een ingewijde denkt te weten wat er gebeurd is: werkdruk. Volgens een vriend werkt Tatum de laatste tijd erg hard en zal hij in dit jaar aan vier films werken. Ook Dewan is met filmprojecten bezig. "Het is zwaar voor een huwelijk om zo vaak gescheiden te zijn, vooral wanneer je een jong kind hebt," aldus de bron.



NieuwsFilm

meest populair