Video

'Johnny English Strikes Again' in eerste trailer!

Hij is terug, voor een tweede keer.

door Bram de Groot om 12:47 in Video
Na Johnny English uit 2003 en Johnny English Reborn uit 2011 keert Rowan Atkinson voor een tweede keer terug als de op James Bond-gebaseerde titelheld. Uiteraard met een enorme knipoog en veel gekkigheid. Via onderstaande trailer zie je hoe English voor een derde keer op pad gaat, in Johnny English Strikes Again!

In het eerste deel ging de maffe geheim agent nog achter kroonjuwelen aan, in het vervolg moest hij een aanslag verijdelen en in Strikes Again komt hij voor het eerst in aanraking met cybercriminelen. De reeds verschenen delen noteerden wereldwijd allebei zo'n $160 miljoen aan de bioscoopkassa's.

De actiekomedie van regisseur David Kerr en met een script van William Davies biedt ook rollen voor Ben Miller, Olga Kurylenko, Miranda Hennessy en Jake Lacy. Vanaf 20 september in de Nederlandse bioscoop.


In Johnny English Strikes Again wordt door een cyberaanval de identiteiten van alle undercoveragenten in Engeland onthuld. Vanaf dat moment is alle hoop gevestigd op Johnny English. Hij moet zijn pensioen opgeven en gaat op zijn eigen manier achter het meesterbrein van de aanval aan. Met maar weinig competenties en rare gewoontes moet English de moderne technologie├źn overwinnen om zo zijn missie te laten slagen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

LuLuLu

Avatar

Johnny English films zijn geen toppers maar zeker wel vermakelijk al maakt deze trailer mij niet echt warm.

Frietgezicht

Avatar

Ziet er wel erg flauw uit.
En ligt het aan mijn ogen of is de prachtige Olga een beetje veranderd in d'r gezicht?

James Dik

Avatar

Het is voor de derde keer dat hij terug komt. Niet voor de tweede keer

GreenHornet

Avatar

het is wel voor de 2de keer, Bram heeft het goed.

Mav Damian

Avatar

"In Johnny English Strikes Again wordt door een cyberaanval de identiteiten van alle undercoveragenten in Engeland onthuld"

Wow origineler kunnen ze niet. Dit plot is al voor de zoveelste keer in spionage film vertelt.

Sunspot

Avatar

Leuk, vorige delen waren zeker leuk

Tycho Nestoris

Avatar

De eerste film was wel geinig, maar Reborn was zeer slecht. Begrijp niet goed waarom er nu uit het niets een derde film komt. Wellicht heeft Rowan Atkinson geldproblemen.

Frietgezicht

Avatar

Ik zat bijna in deze film als figurant maar mijn baard was niet lang genoeg.

NieuwsFilm