'Johnny English Strikes Again' in eerste trailer!

'Johnny English Strikes Again' in eerste trailer!

Hij is terug, voor een tweede keer.

Na Johnny English uit 2003 en Johnny English Reborn uit 2011 keert Rowan Atkinson voor een tweede keer terug als de op James Bond-gebaseerde titelheld. Uiteraard met een enorme knipoog en veel gekkigheid. Via onderstaande trailer zie je hoe English voor een derde keer op pad gaat, in Johnny English Strikes Again!

In het eerste deel ging de maffe geheim agent nog achter kroonjuwelen aan, in het vervolg moest hij een aanslag verijdelen en in Strikes Again komt hij voor het eerst in aanraking met cybercriminelen. De reeds verschenen delen noteerden wereldwijd allebei zo'n $160 miljoen aan de bioscoopkassa's.

De actiekomedie van regisseur David Kerr en met een script van William Davies biedt ook rollen voor Ben Miller, Olga Kurylenko, Miranda Hennessy en Jake Lacy. Vanaf 20 september in de Nederlandse bioscoop.


In Johnny English Strikes Again wordt door een cyberaanval de identiteiten van alle undercoveragenten in Engeland onthuld. Vanaf dat moment is alle hoop gevestigd op Johnny English. Hij moet zijn pensioen opgeven en gaat op zijn eigen manier achter het meesterbrein van de aanval aan. Met maar weinig competenties en rare gewoontes moet English de moderne technologieën overwinnen om zo zijn missie te laten slagen.

NieuwsFilm

meest populair