Eindelijk: Trailer voor 'The Man Who Killed Don Quixote' van Terry Gilliam

Eindelijk: Trailer voor 'The Man Who Killed Don Quixote' van Terry Gilliam

20 jaar in de maak!

Gisteren verscheen het bericht dat de film The Man Who Killed Don Quixote, al 20 jaar in productie bij Terry Gilliam, opnieuw in de problemen zou zijn beland. Nu lijkt het erop dat de producenten van die film geen verdere negativiteit willen rond de film. Er is namelijk een trailer verschenen! Of de eerste beelden positief stemmen, kun je hieronder zelf beoordelen.

De film vertelt het verhaal van een oude man die ervan overtuigd is dat hij Don Quixote is. En hij ziet Toby, die werkt bij een reclamebureau, aan voor zijn trouwe schildknaap Sancho Panza. Het paar begint aan een bizarre reis, heen en weer springend in de tijd tussen de 21e en de magische 17de eeuw. Gaandeweg, net als de beruchte ridder zelf, raakt Toby in de ban van de illusoire wereld.


Er zijn rollen voor onder meer Adam Driver (Toby), Jonathan Pryce (Don Quixote), Stellan Skarsgård, Olga Kurylenko, Joana Ribeiro, Jordi Mollà, Sergi Lopez en Rossy de Palma. Volgens Pathé moet de film op 2 december 2018 in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnen. Hieronder ook het bijhorende affiche:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair