Eerste reactie, IMAX-poster en concept-art 'Avengers: Infinity War'

Eerste reactie, IMAX-poster en concept-art 'Avengers: Infinity War'

De eerste 30 minuten zijn vertoond; wat wordt erover gezegd?

Hieronder een unieke IMAX-poster en fraaie concept-art voor de superheldenfilm Avengers: Infinity War. Het is de eerste speelfilm die helemaal met IMAX-camera's is opgenomen. En niet onbelangrijk, er is een eerste reactie over het eerste half uur online verschenen.

Als eerste de poster. Zoals gezegd wordt dit de eerste film die compleet in IMAX is opgenomen. Het affiche voor de film - die volgens Variety meer dan $200 miljoen gaat opleveren tijdens het Noord-Amerikaanse premièreweekend - toont dezelfde personages als de 22 posters van gisteren, aangevuld met Josh Brolins Thanos. Ook zouden er vier IMAX-logo's verstopt zijn. Kun jij ze vinden? Check een vergroting.

Bekijk de afbeelding
En dan de coole concept-art, speciaal ontworpen voor het 10 jarig bestaan van het MCU en vrijgegeven in het kader van D23. De titel luidt 'The Road to Infinity War - 10 Years of the Marvel Cinematic Universe'. Opvallend is de aanwezigheid van Wasp en Ant-Man. Deze zijn naar verwachting niet te zien in Infinity War. Een vergroting is er ook.

Bekijk de afbeelding
En dan die reacties op de eerste 30 minuten die werden vertoond tijdens een persbijeenkomst in Londen. Onderstaande reactie komt van de mensen van Digital Spy en zij geven aan dat de toon verandert tijdens de verschillende settings in de film. Ook zou er voldoende humor zijn en - spoiler - er ontbreekt een belangrijk personage. Lees hieronder de reactie. Vanaf 25 april in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair