Video

Paul Rudd & Steve Coogan zorgen voor kleinzoon in trailer 'Ideal Home'

Een heel gedoe voor een kibbelend homostel.

door Rik Timmer om 09:00 in Video
Omdat het komische drama over een paar maanden in Australië en Nieuw-Zeeland te zien zal zijn, hebben de makers achter Ideal Home een eerste trailer gedeeld. We zien in de hoofdrollen Paul Rudd en Steve Coogan als een homostel. De heren waren samen eerder te zien in Our Idiot Brother. Deze kwam in 2011 uit.

De beroemde chef-kok Erasmus en zijn partner Paul leiden samen een vrolijk en zelfingenomen leven. Hun volmaakte bestaan komt ondersteboven te staan wanneer de heren tijdens een feestje te horen krijgen dat Erasmus een kleinzoon heeft. Het jongetje kan echter geen kant op, omdat zijn pa in de gevangenis zit. De mannen besluiten de jongen in huis te nemen, ondanks dat ze geen verstand hebben van kinderen.


Achter Ideal Home staat regisseur en schrijver Andrew Fleming. In het verleden leverde hij titels af als The Craft en de remake van The In-Laws. De dramedy van productiebedrijven Remstar Studios, Baby Cow Films en Lucky Monkey Pictures bezit op dit ogenblik enkel een releasedatum voor de twee bovengenoemde landen. Eerder dit jaar ging de film in première tijdens het Mardi Gras Filmfestival.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair