Paul Rudd doet geen vlieg kwaad, maar belandt toch telkens in de moeilijkheden.
play

6,2 details

  • 90 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
90 Min Verenigde Staten

Drie zussen zien hun hippie-broer al jarenlang als de grootste idioot die er op aarde rondloopt, maar komen er langzaam achter dat hij hen met zijn vergevingsgezinde en open houding meer kan bijbrengen over hun eigen chaotische leven, dan dat ze zelf durven toe te geven.

Regie
Jesse Peretz
Cast
Paul Rudd, Elizabeth Banks, T.J. Miller, Zooey Deschanel, Kathryn Hahn, Steve Coogan, Emily Mortimer, Adam Scott, Rashida Jones, Shirley Knight, Nick Sullivan, Bob Stephenson, Peter Hermann, Francesca Papalia, Kelly Briter.
Budget
$ 10.000.000
Opbrengst
$ 17.273.593
Release
26.08.2011
Release NL
31.05.2012
Release DVD
21.08.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Jesse Peretz | Cast: Paul Rudd (Ned), Zooey Deschanel (Natalie), Elizabeth Banks (Miranda), Emily Mortimer (Liz), Steve Coogan (Dylan), Rashida Jones (Cindy), Kathryn Hahn (Janet), e.a. | Speelduur: 90 minuten | Jaar: 2011   

Een van de leukste komedieacteurs van dit moment is zonder twijfel Paul Rudd. Sommigen hadden deze acteur al op de radar sinds Clueless, maar na The Forty Year Old Virgin kon niemand meer om hem heen. Zelfs een middelmatige komedie weet Rudd naar zijn hand te zetten, waardoor hij alleen al een reden is om een film te kijken. Our Idiot Brother is zijn nieuwste vehikel, waarin hij de titelrol op zich neemt.

Biologische boer Ned belandt door een stommiteit in de gevangenis. Het is immers niet slim om een undercoveragent wiet aan te bieden, maar dit soort dingen overkomen Ned wel vaker. Wanneer Ned weer vrijkomt, heeft zijn vriendin een andere vent en staat Ned op straat. Noodgedwongen klopt hij aan bij zijn zussen voor onderdak. Gelukkig heeft hij er drie, dus genoeg keuze. Maar Liz, Miranda en Natalie zitten niet echt te wachten op hun klungelige broer. Want overal waar Ned komt, zorgen zijn naïviteit en kinderlijke eerlijkheid voor ongemakkelijke situaties.

videotrailers & clips

alle artikelen (7)

Our Idiot Brother Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Our Idiot Brother

acties