Nieuwe 'Terminator 3' loopt al vertraging op

Nieuwe 'Terminator 3' loopt al vertraging op

Het komt niet door Arnold Schwarzenegger.

The Hollywood Reporter meldt dat de nieuwe Terminator-film vertraging heeft opgelopen. De film is met enkele maanden opgeschoven, van 26 juli 2019 naar 22 november 2019.

Er is geen exacte reden aangegeven voor de vertraging, maar de studio's Paramount en Skydance hebben wel onderstreept dat het niets te maken heeft met de recente openhartoperatie van de 70-jarige titelheld Arnold Schwarzenegger. Vermoedelijk wordt er extra tijd genomen voor het script en de voorbereiding, zoals het aantrekken van de cast.

De regie van de Terminator midquel / interquel komt in handen van Deadpool-regisseur Tim Miller en James Cameron (The Terminator, T2: Judgment Day) keert terug als producent. Zowel Schwarzenegger als Linda Hamilton zijn van de partij, als respectievelijk T-800 en Sarah Connor. De enige nieuwkomer tot op heden is Mackenzie Davis, bekend van haar bijrol in Blade Runner 2049.

In de maand november van 2019 staan ook de grote titels Wonder Woman 2 (1 november), Bond 25 (8 november) en Frozen 2 (27 november) gepland.



NieuwsFilm

meest populair