Algemeen

Gerucht: Schurk helemaal uit 'Deadpool 2' gehaald

Maar wie was die schurk überhaupt?

door Jim Pedd om 11:57 in Algemeen
Het aankomende Deadpool-vervolg zit al behoorlijk vol met nieuwe personages. Denk aan Cable van Josh Brolin, maar ook aan Domino van Zazie Beetz, evenals andere X-Force leden. En wat te denken van de terugkerende castleden? Welke van de personages een schurk wordt in deze film is gek genoeg nog niet helemaal duidelijk.

Nu horen we dat Jack Kesy, die volgens de geruchten Black Tom Cassidy zou spelen, uit de film gehaald is. Hij was een schurk, maar verscheen in z'n geheel niet in promotiemateriaal rond Deadpool 2. Volgens The Tracking Boards Jeff Sneider, die langskwam bij Meet The Movie Press, is het personage geheel uit de film gehaald.

Om dat mogelijk te maken, zouden de heropnames van eerder dit jaar plaatsgevonden hebben. Daarbij is ook meer ruimte gegeven aan Domino en Cable, die goed bevielen bij het testpubliek. De vraag is echter wie dan wel de slechterik wordt in de film van regisseur David Leitch.

Vanaf 17 mei in de bioscoop.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Th'Anus from Ur'Anus wordt de bad guy. Je denkt toch niet dat hij ophoudt bij Avengerzzzzzz.

GreenHornet

Avatar

van uit promotie materiaal dacht ik dat Cable de schurk was. Blijkbaar dus niet.

Rich Art

Avatar

Was ook mijn gedachte... een villian die een held wordt, dat dan weer wel.

Ed Crane

Avatar

Gaat dit hele proces van een uiterst rommelige productie, het wegwerken van de regisseur van de eerste film, al dat reshoot- en herstructureringsgebeuren, het aanpassen van de film aan de wensen van een testpubliek, al die onzekerheid en onvermogen van de makers om gewoon in één keer een film te maken en dergelijke ook uitgebreid behandeld/ belachelijk worden gemaakt in de film? Of wijzen ze liever naar anderen?

Akke Moeka Hara

Avatar

Waarschijnlijk gaat het om een doel te behalen in de film of iets en staan daar Cable en Deadpool en al die lui centraal en hun ego denkt dat dat genoeg is, soort van een ervarings film, a week in the life of Deadpool.

ISIM

Avatar

Hahah, waarom een gerucht plaatsten? Snap sowieso niet dat een film een gerucht gaat plaatsen. That is feeding the trolls.

Master Of Films

Avatar

ISIM "Hahah, waarom een gerucht plaatsten?"
Hahaha leef jij onder een steen? Want geruchten bestaan al sinds de mensheid. :P

ISIM "Snap sowieso niet dat een film een gerucht gaat plaatsen."
Nou dat zal ik je eens haarfijn gaan uitleggen. Een film kan geen gerucht plaatsen. Geruchten komen namelijk alleen bij mensen vandaan. Zo weer wat wijzer geworden ISIM hé.

ISIM "That is feeding the trolls."
En je bent nu al wijzer geworden. :D snelle leerling Smiley face

SunChaser

Avatar

cable is de bad guy toch?

ISIM

Avatar

Ik bedoel filmsite natuurlijk. Dus omdat het van alle tijden is moet je daar als Filmtotaal aan mee doen. Hmmmm, zo kan je het ook bekijken. Gewoon eraan meedoen omdat iedereen het doet.

Frietgezicht

Avatar

De geruchten gaan ook dat Iron Man, Cap of/en Thor het loodje gaan leggen maar daar hoor ik niemand over klagen na 56 artikelen.

Master Of Films

Avatar

ISIM "Gewoon eraan meedoen omdat iedereen het doet."
Even zakelijk gezien. Moet jij voor Filmtotaal betalen of is het gratis. Is het gratis, waar halen ze dan het geld vandaan om deze website te kunnen runnen. Vergeet niet dat er bij wordt gehouden hoeveel keer een artikel wordt gelezen. En dat is meerdere keren dan je denkt. Want om te kunnen reageren moet je wel lid zijn. Je hoeft geen lid te worden om berichten te kunnen lezen.

En denk nou werkelijk dat deze gerucht de allereerste gerucht is wat Filmtotaal heeft geplaatst. Waar was jij bij die andere 6000 geruchten!

Heerlijk die spontane naïviteit van je. Smiley face
Maar welkom op internet.

ISIM

Avatar

Wat interesseert mij nou of het gratis is of niet. Ik mag toch wel verwachten dat een site die zich een filmsite noemt zich niet gaan verlagen tot een Gossip blad/site. Dus wij moeten nu gaan discussiëren over een gerucht? Ik vind het fijner om met zijn allen te discussiëren over feiten.

Maar ja we agree to disagree.

esteban

Avatar

Filmtotaal is sowieso het slachtoffer van z'n eigen publiek geworden en omgekeerd. Waar hier vele jaren terug nog enige verscheidenheid te zien was in de berichtgeving en werkelijk alle aspecten aan bod kwamen, lijkt de site haast een promo-platform geworden voor de gebruikelijke blockbusters. Zonder overdrijven.

Je moet maar eens tellen hoeveel Marvel-artikels er op dit moment op de frontpage staan. Waarvan hooguit twéé die enige nieuwswaarde hebben. De rest is opvulsel, artikels met misleidende titels die inhoudelijk eigenlijk niets te vertellen hebben. En altijd maar weer diezelfde films, dag na dag.

De eindeloze taalfouten, verkeerde feiten en belabberde vertalingen moeten we er maar bijnemen. En als er dan eens interessant nieuws verschijnt over heel andere producties, blijven de reacties achterwege. FT is een extreem laagdrempelige en uiterst commerciële roddelkrant geworden. Voor relevant film nieuws moet je hier al lang niet meer zijn. En ja, toch kom ik nog eens piepen nu en dan.

ISIM

Avatar

@esteban dus dat

SunChaser

Avatar

Ik moet zeggen dat de reacties vaak vermakelijker zijn dan de berichten zelf. 100x over Terminator films die genegeerd worden. 1000 artikelen wat Mark Hamill denkt over Last Jedi. 10000 artikelen over Tomb Raider of Justice Leage. Alle quotes door Google Translate. Echt nieuws missen. Zoals het niet releasen van Wrinkle in Time pas 5 faveb dagen later. Amper ander nieuws. FT bestaat 15 jaar of langer dus een verdienmodel zou op orde moeten zijn . Dat er advertorials staan is niet erg maar de balans is volledig weg. voor echt film nieuws kijk ik tegenwoordig op HollywoodReporter

SunChaser

Avatar

overigens was er een paar jaar geleden iets met je WW dat niet meer werkte. sindsdien zijn de reacties afgenomen. Ik zelf had ook 5 jaar niets meer gespost. En waarom werkt mn account niet op serietotaal

NieuwsFilm

meest populair