Nieuwe beelden in aparte trailer 'The Meg'

Nieuwe beelden in aparte trailer 'The Meg'

Jason Statham vs. een haai van 25 meter.

Nadat gisteren de eerste trailer werd vrijgegeven, is er vandaag meteen een internationale variant. Die laat zien dat The Meg absoluut geen film is die we serieus moeten nemen. Sterker nog, het lijkt er zo op dat de makers zich ervan bewust waren dat het voornaamste verkooppunt van deze film met een B-verhaal de combinatie van Jason Statham met een vijfentwintig meter lange haai is. En dat zien we in deze trailer nog eens heel duidelijk worden.

De Chinezen ontdekken in de film een diepere trog dan de Marianentrog. En daar ontdekken ze dat er heel wat mysterieuze wezens zijn die we niet eerder ontdekt hadden. Waaronder de Megalodon, een haai waarvan gedacht was dat die uitgestorven was. Maar niet dus, want hij heeft het op onze held Statham voorzien.


The Meg is geregisseerd dor Jon Turteltaub en interessant genoeg gebaseerd op een boekenreeks van Steve Alten. Al meer dan een decennium is, met regisseurs als Eli Roth en Jan de Bont, geprobeerd hem naar de bioscoop te krijgen. Dat mislukte, tot nu, want vanaf 9 augustus draait de film daadwerkelijk in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair