Anna Faris noemt vergroten van haar borsten 'verdomd fantastisch'

Anna Faris noemt vergroten van haar borsten 'verdomd fantastisch'

Tien jaar geleden veranderde het haar leven.

Sinds het nieuws uitgekomen is dat Anna Faris en Chris Pratt gaan scheiden, is de eerstgenoemde actrice erg open en eerlijk geworden. Zo gaat ze in de mei-uitgave van Women's Health dieper in over haar huidige relatie met Pratt, die kennelijk nog steeds goed is. Iets anders dat opvalt zijn Faris' uitspraken over haar borstvergroting. Ze is er erg blij mee en hoopt dat mensen meer steunend reageren wanneer iemand zoiets doet.

"Ik had altijd een negatieve A-cup. Dus toen ik 30 jaar werd en aan het scheiden was [van haar eerste man, Ben Indra] had ik net 'House Bunny' voltooid en een andere film verkocht. Er gebeurden allemaal nieuwe dingen met me, dus ik liet ook mijn borsten vergroten. Het was verdomd fantastisch."

De knoop doorhakken verliep niet helemaal zonder problemen. Faris dacht altijd dat ze nooit zoiets zou doen, omdat ze een feministe is. "Ik dacht altijd dat plastische chirurgie een soort overgave betekende, begrijp je me? Maar het kwam uiteindelijk neer op iets heel simpels: ik wilde een bikini kunnen vullen. Hoe zou dat voelen? Ik ben nog steeds verbaasd dat ik het gedaan heb, omdat ik een echte feministe ben. Heel de tijd vraag ik me af: 'Verraad ik nu mijn eigen geslacht?'"

Mensen moeten echter de vrijheid hebben om te veranderen wat ze willen, zegt de 41-jarige Mom-actrice. En hoopt dan ook dat mensen elkaar meer zullen steunen tijdens deze periodes. "Of het nou om beugels gaat, het bleken van je haar, extensions nemen, een borstvergroting, een vaginale ingreep of een neuscorrectie." Het moet niet uitmaken.



NieuwsFilm

meest populair