Waarom Jeff Wadlows 'X-Force' er niet gekomen is

De regisseur legt het uit.

Jim Pedd 11 april 2018 07:43 in Algemeen
En paar jaar geleden, voordat Deadpool in de bioscopen draaide, was Jeff Wadlow er klaar voor om een X-Force film te maken. Maar die spin-off kwam er nooit. Toch gaan we het team binnenkort, als Deadpool 2 in de bioscopen draait, in actie zien.

In een interview met de site Collider laat Wadlow weten waarom zijn X-Force er niet gekomen is. Dat blijkt een logische reden te hebben en de regisseur koestert geen wrok.


"Mijn X-Force film draaide heel erg om Cable en de New Mutants die een paramilitaire eenheid vormden. Dus moest Fox een beslissing maken, over of ze de Deadpool-solofilm wilden maken, of mijn X-Force film. Gelukkig hebben ze gekozen voor de Deadpool-film, want die is fantastisch. Gelukkig voor de wereld overigens. Want het is natuurlijk jammer voor mij. Maar ik kan niet klagen over hoe het proces verlopen is. Ik ben een groot fan van Ryan en hou van de Deadpool-solofilm. Ik kijk heel erg uit naar Deadpool 2. Het is heel jammer, maar zo werkt het in het leven."

De X-Force-film gaat er overigens wel gewoon komen. Naar het schijnt zou in de herfst begonnen worden met de opnames daarvan en is Deadpool 2 de opzet ervan. Die draait vanaf 17 mei in de bioscoop. De nieuwe X-Force-film wordt geregisseerd door Drew Goddard.

NieuwsFilm