Video

Roofoverval van comiccon in trailer maffe komedie 'Supercon'

Vijf vaste comiccon-werkers gaan de kas beroven.

door Kaj van Zoelen om 12:54 in Video
Bekijk nu de eerste trailer voor de maffe komedie Supercon, over de bevolking van een comic conventie. Met onder andere Russell Peters, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Clancy Brown en John Malkovich.

Het is weer weekend dus is het weer tijd voor een comic conventie voor voormalig TV-ster Keith Mahar. De meeste mensen kennen Keith helemaal niet. De enige reden dat hij in bepaalde kringen beroemd werd, is dat hij als kind de ster van een televisieserie in de jaren tachtig was. Keith voegt zich met tegenzin bij zijn beste vrienden, cartoon voice-over acteur Matt, stripartiest Allison en de jaren tachtig televisiester Brock, die ook op de conventie werken.

Maar alles gaat mis wanneer Keiths voormalige tegenspeler en grote ster van de conventie, Adam King, besluit om hem en zijn groep vrienden te verbannen van de conventie (met behulp van de promoter). Dit lanceert de groep op een missie om King en de promoter op de grootst mogelijke manier te grazen te nemen: door de opbrengsten van de conventie te stelen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Leuk idee of het gaat werken is de vraag. Deze film is iets voor Netflix

Lord Bono

Avatar

Een veel slechtere Logan Lucky dus.

Secret1994goesFilm

Avatar

Was leuker geweest mochten er écht bekende mensen aantreden op het event. Zo van die typsiche Comic-con helden.
Leek me een beetje overdreven, maar bij die laatste scene moest ik toch even lachen.

NieuwsFilm

meest populair