Haaienfilm 'The Meg' - Ga jij naar de bioscoop?

Haaienfilm 'The Meg' - Ga jij naar de bioscoop?

Was de eerste trailer overtuigend?

Gisteren verscheen de eerste trailer voor The Meg, de peperdure actiefilm over een haai van maar liefst 25 meter! Maar was jij onder de indruk van deze eerste beelden? Met onderstaande POLL de vraag: ben jij overtuigd?

We starten nogmaals met die trailer, waarin onder meer te zien is hoe de megalodon een onderwaterstation aanvalt en een kijkje neemt bij een strand vol met veel waterliefhebbers. Er blijken ook andere grote zeemonsters te zijn, waaronder een enorme pijlstaartinktvis.


Bovenstaande beelden tonen vooral aan dat het een grote actiefilm is die zichzelf niet al te serieus neemt. De visuele effecten lijken op orde, maar de cast is met Jason Statham, Winston Chao, Bingbing Li, Ruby Rose, Rainn Wilson, Cliff Curtis en Jessica McNamee niet van het hoogste niveau. De film lijkt vooral een vermakelijke popcornfilm te worden. Wat zeg jij? Hieronder kun je aangeven of de trailer jou heeft overtuigd!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
Met $150 miljoen lijken de ambities groot voor Warner Bros. Pictures. De bekende Amerikaanse filmstudio pakte het film waarschijnlijk vooral op om verder grip te krijgen op de Chinese filmmarkt. De regie lag in handen van Jon Turteltaub en The Meg is gebaseerd op het boek 'Meg: A Novel of Deep Terror' uit 1997 van schrijver Steve Alten. Vanaf 9 augustus in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair