Gerucht: 'Eternals' wordt Phase IV-film in het Marvel Cosmic Universe

Gerucht: 'Eternals' wordt Phase IV-film in het Marvel Cosmic Universe

Een soort goddelijke mensen in aantocht?

Over ruim een jaar dan is Phase III van het Marvel Cinematic Universe afgerond en heeft de nog titelloze Spider-Man Homecoming vervolg de vierde fase afgetrapt. In die fase zal het Marvel filmuniversum zich verder verplaatsen naar het multiversum en worden er via de afzonderlijke films nieuwe verhalen en personages geïntroduceerd. Een daarvan wordt naar verluidt Eternals.

Volgens Bleeding Cool, die zich beroept op "ultra betrouwbare" bronnen, zou Marvel Studios al gesprekken hebben gehad met schrijvers en zich voorbereiden om de film aan te kondigen.

De Eternals zijn bedacht door Jack Kirby. Thor: Ragnarok maakte visueel al flink gebruik van zijn werk. De Eternals bestaat uit een groep personages en ze zijn een evolutionaire afstamming van de mensheid op aarde. Ze hebben grootsere krachten en een langere levensduur dan het doorsnee menselijk ras. De Eternals zijn een tegenhanger van DC's New Gods, ook ontwikkeld door Kirby. Warner Bros. kondigde enkele maanden geleden aan dat Ava Duvernay de film New Gods zal regisseren.

Voor Phase IV - het Marvel Cosmic Universe - staat naast Homecoming 2 Guardians of the Galaxy Vol. 3 gepland voor 2020, verschijnen naar verwachting ook vervolgfilms voor Black Panther en Doctor Strange en zou er gewerkt worden aan het Black Widow-film.



NieuwsFilm

meest populair