Charlize Theron bevestigt vervolg 'Atomic Blonde'

Charlize Theron bevestigt vervolg 'Atomic Blonde'

De actrice liet tussen neus en lippen door vallen dat 'Atomic Blonde 2' in de maak is.

Charlize Theron zal terugkeren als geheim agente Lorraine Broughton, die iedereen in elkaar slaat en tegen elkaar uitspeelt. Want een Atomic Blonde-vervolg is in de maak. Tenminste, dat nieuws komt van Charlize Theron zelf.

De actrice kondige dit aan toen ze aan het woord kwam tijdens het San Francisco Film Festival. Ze vertelde over de enorme hoeveelheid werk die het maken en in elkaar zetten van de intense gevechtsscènes kostte in Atomic Blonde, en hoe haar moeder aan haar had gevraagd of het wel allemaal die moeite waard is. Niet alleen was het antwoord daarop een volmondig ja, Theron voegde daar aan toe: ''We werken aan een vervolg.''

Al voor de release van Atomic Blonde sprak regisseur David Leitch de wens uit om meer avonturen van Lorraine Broughton te verfilmen, als mensen positief zouden reageren op de eerste film. In latere interviews voegde hij daaraan toe dat hij het personage graag in de jaren negentig zou situeren, na de gebeurtenissen in Atomic Blonde in 1989 rondom de val van de Berlijnse muur.

NieuwsFilm

meest populair