Celebrity

Vrienden en familie van Stan Lee proberen zijn fortuin te jatten

Zijn manager en regisseur Kevin Smith vinden het verschrikkelijk...

door FilmTotaal om 12:21 in Celebrity
Het schijnt absoluut niet goed te gaan met Marvel-legende Stan Lee; de bedenker van vele superhelden zoals bijvoorbeeld Spider-Man, The Hulk en The X-Men, verloor vorig jaar zijn vrouw, met wie hij maar liefst 70 jaar getrouwd was. Sindsdien gaat hij hard achteruit, maar daar komen nu nog meer problemen bovenop: zo lijkt het erop dat zijn beste vrienden en zelfs zijn eigen dochter hem zijn fortuin afhandig willen maken.

Stan Lee heeft met zijn advocaat een document opgesteld in de hoop zijn fondsen te beschermen. In het document staat dat de nodige mensen proberen te profiteren van Lee en dat zijn eigen dochter elke maand vele duizenden dollars uitgeeft met haar creditkaart waarmee ze toegang heeft tot het fortuin van haar vader. Lee heeft eerder ontkend dat er iets aan de hand was, maar toch maken nogal wat mensen zich zorgen over de levende legende.

Zo bijvoorbeeld zijn oude businessmanager Bradley Herman: ''Het is verschrikkelijk, ik kan mijn tranen haast niet bedwingen. Het breekt mijn hart om iemand van wie ik zo veel hou in zo'n staat van gevangenschap te zien. Hij heeft nu zijn eigen superheld nodig''. Regisseur Kevin Smith heeft er ook moeite mee en laat weten dat hij Lee maar wat graag wil helpen: ''Dit is hartverscheurend. We houden van je Stan. Je bent altijd welkom bij mij thuis, je mag hier gerust komen wonen. Of we trommelen alle fans op om je samen te helpen aan een nieuw huis, waar je je thuis kunt voelen. We zijn er voor je''.

NieuwsFilm

meest populair