James McAvoy hoofdrolspeler in 'It: Chapter Two'?

James McAvoy hoofdrolspeler in 'It: Chapter Two'?

En Bill Hader is ook in gesprek.

Nadat eerder bekend werd gemaakt dat It: Chapter 2 deze zomer opgenomen wordt, horen we nu verhalen over de eerste castleden. Acteurs James McAvoy en Bill Hader zijn volgens The Hollywood Reporter in onderhandelingen om zich bij de cast van de film te voegen.

Mochten ze tekenen, gaat McAvoy de hoofdrol van Bill Benbrough spelen. Ook zou Hader de volwassen versie van Richie Tozier gaan spelen. Daarmee voegen de twee mannen zich bij Jessica Chastain, die de rol van Beverly Marsh speelt. Vermoedelijk keert Bill Skarsgård gewoon terug als Pennywise, a.k.a. It, om het de Losers Club nog eenmaal moeilijk te maken.

Het script van It: Chapter 2 wordt geschreven door Gary Dauberman. Als regisseur keert Andy Muschietti weer terug en de geplande release vindt plaats op 6 september 2019. De film is de opvolger van It, dat afgelopen september in première ging en het beste september-weekend ooit beleefde. De film was een monsterhit en haalde aan de wereldwijde box office meer dan zevenhonderd miljoen dollar op.



NieuwsFilm

meest populair