Sebastian Stan: "After-credits scene 'Black Panther' was oorspronkelijk veel langer"

Een langer gesprek over Bucky's nieuwe titel 'White Wolf'.

Acteur Sebastian Stan (Captain America: Civil War, I, Tonya) heeft in een recent interview onthuld dat de after-credits scene van de superheldenfilm Black Panther, waarin zijn personage Bucky Barnes/The Winter Soldier samen met Letitia Wrights Shuri te zien was, oorspronkelijk veel langer was. Bucky werd in een ijscapsule opgeslagen in Wakanda na de gebeurtenissen in Civil War.

"Oorspronkelijk was deze scène veel langer, maar de filmversie is uiteindelijk wel beter, denk ik", vertelt Stan over de after-credits scene van Marvels laatste film. "In de verwijderde stukken was Bucky nieuwsgieriger naar de achtergrond van de naam 'White Wolf' die hij kreeg van de kinderen in Wakanda".

Volgens de acteur zouden zijn personage en dat van Wright daardoor ook meer interactie hebben. "Shuri vertelt dan vervolgens meer over die naam. Daarna lopen we naar de ouderen en spelen we nog met de kinderen", legt Stan nader uit over de beelden die zijn weggeknipt in de monteerkamer.

Spijtig genoeg zullen we deze verlengde scène hoogstwaarschijnlijk nooit te zien krijgen, aangezien deze niet staat vermeld op het lijstje met verwijderde scènes welke worden meegeleverd met de Blu Ray-uitgave van de film. Overigens kan het ook zo zijn dat de hele scène te zien zal zijn in Avengers: Infinity War, maar dat weten pas volgende week.



NieuwsFilm

meest populair