Algemeen

Sebastian Stan: "After-credits scene 'Black Panther' was oorspronkelijk veel langer"

Een langer gesprek over Bucky's nieuwe titel 'White Wolf'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 14:35 in Algemeen
Acteur Sebastian Stan (Captain America: Civil War, I, Tonya) heeft in een recent interview onthuld dat de after-credits scene van de superheldenfilm Black Panther, waarin zijn personage Bucky Barnes/The Winter Soldier samen met Letitia Wrights Shuri te zien was, oorspronkelijk veel langer was. Bucky werd in een ijscapsule opgeslagen in Wakanda na de gebeurtenissen in Civil War.

"Oorspronkelijk was deze scène veel langer, maar de filmversie is uiteindelijk wel beter, denk ik", vertelt Stan over de after-credits scene van Marvels laatste film. "In de verwijderde stukken was Bucky nieuwsgieriger naar de achtergrond van de naam 'White Wolf' die hij kreeg van de kinderen in Wakanda".

Volgens de acteur zouden zijn personage en dat van Wright daardoor ook meer interactie hebben. "Shuri vertelt dan vervolgens meer over die naam. Daarna lopen we naar de ouderen en spelen we nog met de kinderen", legt Stan nader uit over de beelden die zijn weggeknipt in de monteerkamer.

Spijtig genoeg zullen we deze verlengde scène hoogstwaarschijnlijk nooit te zien krijgen, aangezien deze niet staat vermeld op het lijstje met verwijderde scènes welke worden meegeleverd met de Blu Ray-uitgave van de film. Overigens kan het ook zo zijn dat de hele scène te zien zal zijn in Avengers: Infinity War, maar dat weten pas volgende week.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

Ik begreep niks van deze credit, iemand meer uitleg?

Mav Damian

Avatar

Gewoon een bijnaam voor Bucky in Wakanda en denk ook dat het hint is voor Infinity War.

Master Of Films

Avatar

Het is trouwens wel erg rustig op het gebied van Infinity War nieuwtjes.

Dukat

Avatar

@MoF, gelukkig maar... anders krijgen we teveel spoilers

Decepticon

Avatar

Ik had graag willen zien dat ze Bucky daadwerkelijk uit de capsule haalden en belangrijker nog, waarom hebben ze Bucky uit de capsule gehaald?!
Ik hoop dat dat in Infinity War wordt uitgelegd.

marokkaan

Avatar

@ferryb86
White wolf is een huurling in de marvel comics. Hij word groot gebracht door king tchaka als zijn ouders omkomen bij een vliegtuig crash in wakanda. In de comics hebben tchalla en hij een haat/liefde verhouding met elkaar.

nieuwslaatste nieuws

meest populair