John Cena slaat verloofde na zes jaar uit trouwring

John Cena slaat verloofde na zes jaar uit trouwring

Ook deze relatie van een sterrenkoppel is over en voorbij.

Showworstelaars John Cena, tevens ook acteur van beroep, en Nikki Bella hebben bekendgemaakt hun relatie na zes jaar te verbreken. De twee sterren waren nog niet met elkaar getrouwd, maar sinds vorig jaar wel verloofd.

De bekendmaking van hun scheiding komt voor de fans van de twee nogal onverwachts, aangezien Cena en Bella enkele dagen geleden nog samen in het openbaar zijn gespot. Alles leek vorige week dus nog gewoon koek en ei te zijn tussen de twee.

"Ondanks dat dit een zeer moeilijke beslissing was, zullen we onze wederzijdse liefde en respect voor elkaar blijven koesteren", zegt Bella in een statement dat ze heeft gepost op Twitter. "We vragen je om onze privacy te respecteren gedurende deze periode van ons leven".

Cena en Bella zijn allebei bekend van de Amerikaanse worstelorganisatie WWE. Juist tijdens een grootschalig evenement van die club ging Cena vorig jaar nog op zijn knieën voor Bella, maar nu zullen de worstelaars dus alleen nog maar zij aan zij staan als collega's en goede vrienden.



NieuwsFilm

meest populair