Nieuwe beelden en onthulling plot 'Ant-Man and the Wasp'

De tweede 'Ant-Man'-film zal over een zoektocht naar een specifiek personage gaan.

Bekijk hieronder nieuwe beelden uit Ant-Man and the Wasp, de Marvel-film die we dit jaar nog naar Avengers: Infinity War kunnen laten zien.

Deze twee foto's verschenen in Entertainment Weekly als onderdeel van een artikel over Ant-Man and the Wasp. Entertainment Weekly bevestigt wat FilmTotaal al uit de trailer concludeerde onlangs, namelijk dat de tweede Ant-Man-film over de zoektocht naar Janet van Dyne zal gaan, de moeder van de Wasp die gespeeld wordt door Michelle Pfeiffer.

Evangeline Lily zei daarover tegen EW: ''Scott ging in de eerste film de Quantum Realm in en kwam er weer uit terug, wat ze dachten dat onmogelijk was. De vraag die dat oproept: 'Kan Janet nu ook terugkomen?' Dus is mijn personage er de hele film op gebrand om een manier te vinden om de Quantum Realm in te gaan en haar moeder terug te brengen.''

Hoewel zij in onderstaande beelden nog niet te zien is, zal het feit dat de moeder van Wasp wordt gespeeld door Michelle Pfeiffer waarschijnlijk betekenen dat ze uiteindelijk gevonden wordt, en dat zij niet alleen voor enkele flashbacks is gecast.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair