Millie Bobby Brown invloedrijkste tiener ooit

Millie Bobby Brown invloedrijkste tiener ooit

Jongeren hebben de macht!

Actrice Millie Bobby Brown (Godzilla: King of Monsters, hitserie Stranger Things) is door het Amerikaanse magazine Time uitgeroepen tot één van de honderd meest invloedrijke personen van vandaag de dag. Dat is bijzonder, want nog nooit was iemand op de bekende lijst zo jong.

Milly Bobby Brown brak door als het bijzondere kind met telepathische krachten uit de onwijs populaire Netflix-serie Stranger Things. Brown is dan ook een graag geziene gast op allerlei awardshows en bij allerlei talkshows. Ook heeft ze een groot aantal volgers op social media.

En dat geeft de bekende tiener een zekere mate van invloed, die ze dikwijls ook nog eens voor allerlei goede zaken inzet. Zo sprak Brown de afgelopen jaren onder andere tijdens de March For Our Lives-protesten en eerde ze de zeventien slachtoffers van een schietpartij op een school in Florida tijdens de Kids' Choice Awards, door een T-shirt met hun namen te dragen.

Reden genoeg voor het blad Time om Brown dit jaar een plek tussen de honderd meest invloedrijke personen te geven. Bijzonder, want met haar leeftijd van veertien jaar is Brown de jongste ooit op de lijst. Andere bekende Hollywoodnamen op de lijst zijn onder andere Gal Gadot, Chadwick Boseman, Guillermo Del Toro en Greta Gerwig.



NieuwsFilm

meest populair