Nicolas Cage heeft ambitie: regisseur worden

Nicolas Cage heeft ambitie: regisseur worden

Dan wat minder B-films?

Oscarwinnaar Nicolas Cage is de laatste jaren behoorlijk weggezakt. Hij speelt in de ene naar de andere B-film, al krijgt hij ongetwijfeld per film een beloning van een miljoen om daarmee vervolgens zijn schulden en andere rekeningen te betalen. Dit blijft hij nog even doen, maar hij wil ook gaan regisseren. Dit zei de 54-jarige acteur tegen Complex.com.


"Regisseren is iets waar ik naar uitkijk om over een tijdje te gaan doen. Ik treedt nu voornamelijk op in films en dat blijf ik de komende drie tot vier jaar doen en ik ga me meer focussen op regisseren."

Overigens heeft Cage in het verleden al een film geregisseerd. In 2002 verscheen van hem de film Sonny. In het wisselend ontvangen misdaaddrama had James Franco de hoofdrol.

Als acteur zagen we hem de afgelopen periode in het campy Mom and Dad en een hele reeks titels die al helemaal niet zullen blijven hangen. De meest opvallende titel waar hij komende periode aan meewerkt is Teen Titans Go! To the Movies, de DC-animatiefilm die aankomende zomer verschijnt. Cage spreekt de stem in van Superman.

NieuwsFilm

meest populair