Video

Venom-monster in nieuwe trailer 'Venom'!

We. Are. Venom.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:37 in Video
En daar is dan eindelijk de eerste blik op de anti-held Venom in Sony Pictures' gelijknamige Marvel-superheldenfilm Venom van regisseur Ruben Fleischer en met acteur Tom Hardy als Venom a.k.a. alter ego Eddie Brock. Na de volledige trailer zie je ook het bijhorende affiche!

Onderstaande compleet nieuwe trailer verscheen tijdens CinemaCon. In de beelden is Hardy's Eddie Brock te zien, en met de tekst "We. Are. Venom." verandert hij aan het einde naar de symbioot / het Venom-monster. Ook zie je dat er waarschijnlijk meer personages zijn die in aanraking gaan komen met het buitenaardse zwarte wezen dat een gevaarlijke symbiose vormt met de gastheer.


In de film, die voor 99 procent los zou staan van het Marvel Cinematic Universe, zijn er ook rollen voor Michelle Williams (Ann Weying), Woody Harrelson (vermoedelijk Cletus Kasady / Carnage), Riz Ahmed (Dr. Carlton Drake), Jenny Slate en Scott Haze. Vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen. Overtuigd?44 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

JAA dat is Venom!

draganta

Avatar

Ziet er goed uit.

Mav Damian

Avatar

Trailer is er ook: https://youtu.be/zX81KEqzy_M

MikeyMo

Avatar

Ik vraag me af of die pratende mond zonder lippen gaat werken zonder lachwekkend te worden

Frietgezicht

Avatar

Top. Denk dat als Tom Holland hem tegenkomt die zijn broek volschijt.

Hoe die dame trouwens symbiote zegt..lol

Mav Damian

Avatar

Hmmmm ben nog niet volledig overtuigd. Ziet er prima uit, maar word dit R-Rated?

De momenten dat die symbiote uit Tom Hardy"Eddie Brocke" lichaam komt en die bewapende mannen aanvalt kun je toch iets bloederige mee doen.
Zo iets als in Terminator 2 hoe dat die T 1000 zijn slachtoffers afmaakt.
Of hellemaal op het einde de moment dat je Venom monster volledig ziet dan zou het toch vet zijn als hij die ene dude die hij heeft toch zijn kop kan afbijten.

ThomasOMalley

Avatar

Hoop dat ‘ie een r-rating krijgt. Dat zou me sneller over de streep trekken.

Ereptile

Avatar

Kijk dit heeft me al meer overtuigd dan de eerste trailer! Dit ziet er geweldig uit! Ik vraag me af of het wel zo erg is als deze Venom niet verbonden is aan het MCU. Het ziet er goed genoeg uit op zichzelf.

Frietgezicht

Avatar

@ Damian, hmm kan zijn dat mijn geheugen mij in de steek laat maar heb veel comics gelezen vroeger en Venom die een kop eraf bijt kan ik mij niet herinneren.

mofo83

Avatar

Nog niet helemaal overtuigd van de trailer. De stijl is behoorlijk somber...

Monojaxx

Avatar

Wow! Deze Venom ziet er wel heel gaaf uit!

GreenHornet

Avatar

benieuwd naar de Red Band trailer dit is echt niet R rated

Ninsh

Avatar

De film wordt R-rated. Dat was wel de belofte van Sony. ;)

eltorro

Avatar

Gaaf, ziet er goed uit!

Brein8998

Avatar

Trailer ziet er gaaf uit.

Maar waarom gebruiken ze nou de zelfde muziek als de 2e Avengers Infinity War Trailer??

shellghost

Avatar

Cool. :D Zo moet Venom eruit zien.

Master Of Films

Avatar

Nu maar hopen dat het een R-rated film wordt.

Akke Moeka Hara

Avatar

Leuke trailer, leukste was eigenlijk voor dat laatste stukje dat zijn masker/symbioot over hem heengaat.
Symptomen voor een goede film imo.

GreenHornet

Avatar

in trailers gebruiken ze altijd andere muziek.

Omdat de opnames voor muziek in de film nog niet begonnen zijn.

benjamin

Avatar

Kan iets worden, maar kan ook vrij doorsnee blijken. Ben nog niet volledig overtuigd.

Civilian Supreme

Avatar

Ben ook nog niet overtuigd, en waarom praat Hardy op een manier alsof hij een beetje achterlijk is. En dan bedoel ik niet wanneer hij tegen zichzelf praat, dat is wel gaaf.

ridjieddo

Avatar

+1 Benjamin
Ik hoop eigenlijk dat deze film ook ‘faalt’, zodat Sony inziet dat ze beter af kunnen blijven van Marvel/Spider-Man en op die manier alle rechten van Spider-Man characters, incl Venom, Carnage, de Osborns, Silver Sable etc teruggaan naar Marvel. Waar ze horen.

GreenHornet

Avatar

Venom in Spiderman 3 ziet er beter uit.
Nieuwe Venom heeft echt een bolle kop.

Sand

Avatar

Ziet er zeker niet slecht uit, maar vind nog altijd niet dat ze de look van de cartoons te pakken hebben, die kop van Venom is veel bruter op een of andere manier

SunChaser

Avatar

Hoe kan een film voor 99 procent losstaan van de MCU. Of het hoort erbij of niet. Er is geen tussenweg. Met 1 procent in de MCU hoort het bij de MCU.

SunChaser

Avatar

En Tom Hardy maakt van Vemon de eerste autistische superheld/schurk. Zoals Hardy in 90 procent van zijn films speelt overigens.

Venom; The Asperger Years

Goku32

Avatar

Zie je wel dat het goed gedaan kan worden. Want dit ziet er uit als Venom teminsten. Door deze trailer ga ik hem zeker checken in de bioscoop.

eltorro

Avatar

@ridjieddo: Dus je hebt liever dat de film slecht is inplaats van goed, zodat de rechten terug gaan naar Marvel waar de film ook slecht kan worden...

Ik hoop liever gewoon op een goede film en bij Sony heb je in ieder geval nog kans op een R rating, wat goed bij Venom past.

Frietgezicht

Avatar

@ Sunchaser, haha je hebt wel een punt ja.
Ik ben echt een Tom Hardy fan maar laatste tijd(vooral sinds ik hem zag in de series Taboo en Peaky Blinders) valt mij op dat die autistische trekjes in rollen( vaak schuin met het hoofd wegkijkend om daarna weer erg indringend iemand aan te kijken) wel vaak gebruikt.

ntt

Avatar

Serieus?? Dit wordt Venom??
Als ik hem zie vraag ik me af, of ze de CGI van Spawn geleend hebben. Hopelijk staat hij 100% los van het MCU!!
Ik had vroeger een klasgenoot, die altijd met z’n handen in z’n broek liep! Tot hij met zijn smoel tegen de stoep sloeg!! Hij kon zich niet met zijn handen opvangen. Wat resulteerde in een enorme Faceplant!! Hij liep daarna nooit meer met z’n jatten in de zakken. Hij had zijn lesje wel geleerd!! :)
Ergens heb ik het gevoel dat Sony het weer doet?!? Vreemd!!

Mav Damian

Avatar

Frietgezicht "hmm kan zijn dat mijn geheugen mij in de steek laat maar heb veel comics gelezen vroeger en Venom die een kop eraf bijt kan ik mij niet herinneren"
was een voorbeeld wat je kunt doen met Venom in een Rated-R film.

ridjieddo

Avatar

@eltorro, Venom zonder Spider-Man is by default een verkeerde film. Een Venom film die zich in de MCU afspeelt kan nog steeds slecht zijn, maar is iig verhaaltechnisch niet beperkt in zijn mogelijkheden.

Master Of Films

Avatar

Zit wat in ridjieddo. R-rated of niet. Sony weet aardig de boel te verkwanselen met hun Marvel produkten. Mocht Venom een groot financieel en kritische succes zijn, dan heeft Sony meer onderhandelings vermogen tegen over Marvel voor Spider-man. Want Spider-man is slechts voor enkele films in de MCU beschikbaar. Met een nieuwe lease contract kan Sony sterker staan als ze de arrogantie hebben denkend dat Tom Holland's Spider-Man het alleen kan doen in zijn eigen Spider-verse films en zo weggehaald kan worden vanuit de MCU.

Mocht de Disney/Fox deal doorgaan, dan kan er ook een R-rated MCU films worden gemaakt, desnoods onder de Fox label. Maar dat ligt allemaal aan de hoge heren en dames van Disney hé. :P

Daanminator

Avatar

Goede trailer met een overtuigende opbouw.
Wat ik toch een minpuntje vind zijn de witte ogen van Venom. Doen een beetje popachtig overkomen.

GreenHornet

Avatar

Sony heeft nog genoeg tijd om die bolle kop te bewerken van Venom.

Venom zal anders zijn dan de Trailer.

Civilian Supreme

Avatar

Ik had best wel zin in een Venom film....nu niet meer.
Oa. Hardy's rare vertolking verpest het alvast een beetje. En Spiderman hoort er natuurlijk bij.

eltorro

Avatar

Sony heeft met Spider-man 1 en 2 toch de beste Marvel superhelden films tot nu toe gemaakt, dus genoeg kansen.

@ridjieddo: Er kan genoeg met het karakter gedaan worden om een solo film te rechtvaardigen, Venom is daarnaast ook een antiheld en heeft zijn eigen vijanden. En ik vind deze versie van Venom ook niet helemaal passen bij de toch wat 'kinderachtige' nieuwe Spider-man. Al zouden ze natuurlijk de nieuwe Spider-man films kunnen aanpassen.

eltorro

Avatar

@ntt: Heb je toevallig niet de Spawn trailer gekeken? :P Vind de CGI er juist erg goed uit zien.

McKelly

Avatar

Ik vind de trailer slecht. Ik heb voor mijn gevoel de eerste helft van de film net gezien in een minuut. De tweede helft zal wel weer voorspelbaar zijn, omdat hij dan gaat kiezen of hij z'n krachten voor zichzelf gaat gebruiken of een soort antiheld wordt. Deze zie ik wel een keer thuis op de bank.

ridjieddo

Avatar

Volgens mij mis je mijn punt, maar prima als jij hiermee blij wordt

Sunspot

Avatar

Tering, hier kijk ik dik naar uit nu, gaat leuk worden :D.

Die Venom zag er ook gruwelijk goed uit!

nieuwslaatste nieuws

meest populair