Algemeen

Stephen King-verfilming 'The Tommyknockers' belandt bij Universal Pictures

James Wan werd onlangs ingehuurd om de film te produceren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 10:53 in Algemeen
Universal Pictures heeft na een bittere strijd met o.a. Sony Pictures en Netflix de filmrechten weten te winnen van Stephen Kings bestseller The Tommyknockers.

Het verhaal van The Tommyknockers gaat over een klein dorp in Maine waar een buitenaards ruimteschip wordt opgegraven. Bij de ontdekking van het schip komt een onzichtbaar gas vrij dat de bevolking van het dorp verandert in een sekte-achtige groep. De slachtoffers van het gas blijken zich daarnaast te ontwikkelen tot geniale uitvinders die op de proppen komen met de nieuwste technologische snufjes. Het duurt echter niet lang voordat al de bevolking doordraait, wat de nodige gevolgen heeft voor het dorp.

Het hoofdpersonage in het boek is een drankverslaafde dichter die immuun is voor het gas wegens een stalen plaat die na een skiongeluk in zijn jeugd in zijn hoofd werd geplaatst. The Tommyknockers was indertijd Stephen Kings op een na best verkochte boek ooit.

James Wan, Roy Lee en Larry Sanitsky werden onlangs ingehuurd om de film te produceren. Wie het script zal schrijven of de film zal regisseren, is nog onbekend.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Wow hopelijk gaan ze the Silver bulled ook op nieuw uitbrEngen dat vind ik een geweldige steven kING boek en fikm ook

SeanDeNiro

Avatar

Het hoofdpersonage is een vrouw die de schotel opgraaft. Haar ex man is een alcoholist die op het eind de show zal stelen.

Spider-fan

Avatar

Het verhaal is op zich wel aardig, maar wordt in het boek op een uiterst trage manier verteld. Eén van de mindere King-boeken; de vraag is of je van een zwak boek ooit een echt goede film kan maken. De televisie-serie was aardig, maar ook niet meer dan dat.

nieuwslaatste nieuws

meest populair