Video

Volledige trailer manga-verfilming 'Bleach'

Gebaseerd op de klassieke manga-franchise van Tite Kubo.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 12:03 in Video
Na een zeer korte trailer eerder dit jaar, is er nu een volledige trailer online geslopen van de live-action verfilming van Tite Kubo's klassieke manga- en anime-franchise Bleach.

Het verhaal van Bleach gaat over een tienerjongen die wordt getransformeerd tot een zogenaamde Soul Reaper, nadat een vrouwelijk lid van deze orde haar krachten tijdens een gevecht met een boosaardige entiteit aan hem overdraagt. De jongen heeft nu de taak om de zielen van de dood te begeleiden en de wereld van de levenden te beschermen.

Bleach zal in juli dit jaar in Japan de bioscopen bereiken. Shinsuke Sato regisseert de film, waarin Sota Fukushi de rol speelt van Ichigo Kurosaki en Hana Sugisaki te zien is als Rukia. Warner Bros. Japan financiert en distribueert de film. Over een Amerikaanse of Nederlandse release is nog niks bekendgemaakt.

Wat vinden jullie van de Bleach-trailer? Kunnen de beelden zich meten met het bronmateriaal?4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

De kans dat deze film zich gaat meten met het bronmateriaal is ongeveer nul. Eerlijk is eerlijk, de effecten vind ik er prima uitzien!

Ereptile

Avatar

De effecten zijn inderdaad goed, maar dat zwaard vind ik bizar groot... Het is misschien wel typisch Anime size zoals in de Anime, maar ik ben ook niet echt bekend met het bronmateriaal.

Erazer33

Avatar

Eigenlijk vind ik het zwaard nog iets te klein, vergeleken met de anime. De karakters zijn in ieder geval zeer herkenbaar :)

Tycho Nestoris

Avatar

Ik word hier nou niet bepaald nieuwsgierig van. Zitten ook nog eens lachwekkende momenten in de trailer ( en niet de goede soort ).

nieuwslaatste nieuws

meest populair