Wie speelt engerd Corvus Glaive in 'Avengers: Infinity War'?

Wie speelt engerd Corvus Glaive in 'Avengers: Infinity War'?

Met de bekendmaking van dit castlid zijn alle namen van de Black Order-vertolkers bekend.

In een interview met CinemaBlend hebben regisseurs Joe en Anthony Russo officieel bekendgemaakt welke acteur slechterik Corvus Glaive speelt in het over enkele dagen te verschijnen Avengers: Infinity War. Met deze bekendmaking weten we nu precies welke acteurs de rollen van de Black Order-leden, de kinderen van de grote slechterik Thanos (Josh Brolin), allemaal gaan spelen.

Ze hebben het een geruime tijd geheim gehouden, maar nu hebben filmmakers Joe en Anthony Russo vlak voor de release van Infinity War tóch verklapt wie de vertolker zal zijn van het CGI-personage Corvus Glaive. Dat blijkt namelijk acteur Michael James Shaw te zijn, onder andere bekend van zijn rol als Papa Midnite in de televisieserie Constantine. Met deze bekendmaking wordt ook een eerder gerucht ontkracht waarin werd verkondigd dat Peter Dinklage de rol van Corvus Glaive zou vertolken. Hij is alsnog in de film te zien, vermoedelijk als de dwergenkoning Eitri.

Eerder werden al de andere namen van de overige Black Order-acteurs prijsgegeven. De andere Black Order-acteurs zijn Carrie Coon als Proxima Midnight, Terry Notary als Cull Obsidian en Tom Vaughan-Lawlor als Ebony Maw. Eerder zeiden de Russo-broers al dat de fans de stemmen van de Black Order zeker te weten zullen gaan herkennen. Hieronder nog een onlangs uitgebrachte filmclip waarin we Corvus Glaive in actie zien!


Avengers: Infinity War draait vanaf donderdag 25 april in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair