Algemeen

Reacties eerste trailer 'Aquaman': episch en anders

Beschrijving van de beelden tijdens CinemaCon.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:43 in Algemeen
In Las Vegas vindt het jaarlijkse CinemaCon plaats en dit evenement wordt steeds vaker ingezet om beelden uit toekomstige films te laten zien. Warner Bros. toonde op de bijeenkomst voor bioscoopeigenaren een eerste trailer van Aquaman. En deze werd goed ontvangen volgens bronnen van Screenrant.

Er is zelfs een beschrijving. De trailer zou zich focussen op een confrontatie tussen Jason Momoa's Aquaman en Patrick Wilsons Ocean Master. Ook zijn er beelden te zien van de stad Atlantis en bewapende zeepaarden, plus een gladiator-achtig colosseum. In dit bouwwerk zou de Ocean Master het publiek opzwepen om tegen Aquaman te zijn, die zijn broer wil bevechten voor de troon. Ook toont Momoa de lichamelijke kracht van Aquaman, door te zwaaien met zijn staf en een onderzeeër uit het water te liften.

In de beelden zegt de Ocean Master onder meer, "De oorlog komt naar het oppervlakte en ik breng de toorn van de zeven zeeën met mij mee." Ook is Amber Heards Mera te horen als zij tegen Aquaman spreekt: "Als je ons niet helpt, dan sterven miljoenen." Ook is het personage Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) te zien en deze zou veel lijken op zijn voorkomen in de strips van DC Comics.

Aanwezigen tijdens CinemaCon noemden het geheel anders dan wat we eerder van Warner/DC hebben gezien en de beelden zouden vooral "episch" zijn.

James Wans Aquaman - de zesde film in het DC-filmuniversum - staat gepland voor december dit jaar.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jodorowsky420

Avatar

Ik haat de titels van artikelen die jullie gebruiken, echt

Xenolicker

Avatar

Hopelijk mag de rest van de mensheid die trailer ook snel bekijken, evenals de 'The Predator'-trailer die daar ook zijn debuut krijgt; de 'Venom'-trailer was wat dat betreft in ieder geval snel, dát wel!

Rderegt

Avatar

Doe geen moeite. Ze lezen hier nooit de reacties die mensen plaatsen.

MikeyMo

Avatar

Oh ja, weer een DC extended universe film.

Gaap.

jimb

Avatar

k ben nog steeds bang dat de enige reden om deze film te kijken Amber Heard is.. Kijk hem thuis wel een keer.

nieuwslaatste nieuws