Algemeen

Tarantino: nieuwe film wordt als 'Pulp Fiction'

De film speelt zich af in 1969 en draait deels om de Manson-moorden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:51 in Algemeen
De opnames van Once Upon a Time in Hollywood, het nieuwe project van regisseur Quentin Tarantino, moeten nog beginnen, maar er wordt nu al veel groots voorspeld. Volgens de regisseur wordt het niets minder dan zijn volgende Pulp Fiction, een meesterwerk waarmee hij in 1995 definitief doorbrak.

Het verhaal van Once Upon a Time in Hollywood is nog onbekend, maar volgens Tarantino speelt de film zich af in 1969. De moorden gepleegd door de beruchte Manson family zouden een rol spelen, maar centraal staat het Amerikaanse filmstudiosysteem, vol roem, seks, drugs en rock 'n roll. "Het speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de tegencultuur. Tijdens de hippierevolutie en speelt zich af tijdens het hoogtepunt van het nieuwe Hollywood," aldus de regisseur.

Wat het plot en de stijl betreft, moet de film heel erg gaan lijken op Pulp Fiction en dus een reeks losse, maar aan elkaar verbonden verhalen vertellen. De hoofdrolspelers zijn Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Margot Robbie.

Vanaf 6 augustus 2019 in de bioscoop.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair