Richard Gere stapt voor de derde keer in het huwelijksbootje

De 68-jarige acteur trouwt met de 33 jaar jongere Alejandra Silva.

Op het gebied van liefde heeft Richard Gere bijwijlen met tegenslagen te maken gehad, maar de 68-jarige acteur gaat gewoon vrolijk verder. Door het Spaanse blad Hola! is namelijk bevestigd dat hij opnieuw getrouwd is, voor de derde keer. De gelukkige is Alejandra Silva (35 jaar), met wie Gere sinds 2014 samen is.

Waar de trouwerij plaatsvond is niet meegedeeld, enkel dat de twee geliefden het evenement nog willen vieren met familie en vrienden. Dat zal op 6 mei gebeuren in New York, waar ze wonen. Silva en Gere lijken een goed stel te vormen. Allebei zijn ze namelijk gek op reizen en humanitair werk. Overigens bezit Gere's nieuwe vrouw ook nog plannen om ergens in de toekomst een gezin met elkaar te stichten.

Uit eerdere relaties hebben ze beiden al een kind. Het zijn alle twee jongens: Silva's kind is de 5-jarige Albert en Gere's zoon is inmiddels 17 jaar. Deze kreeg hij met actrice Carey Lowell, waarmee hij van 2002 t/m 2016 getrouwd was. Ze waren echter al in 2013 uit elkaar. Helaas verliep de scheiding verre van gemakkelijk. Richard Gere's eerste echtverbintenis was met model Cindy Crawford. Zij konden elkaar man en vrouw noemen van 1991 t/m 1995.



NieuwsFilm

meest populair