Algemeen

'Solo: A Star Wars Story' mogelijk begin van trilogie

Alden Ehrenreich tekende voor drie films.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:53 in Algemeen
Alle problemen achter de schermen ten spijt: Solo: A Star Wars Story gaat er gewoon komen eind mei. Daarin speelt Alden Ehrenreich de rol van een jonge Han Solo en krijgen we te zien hoe Han niet alleen de Millennium Falcon won van Lando Calrissian (Donald Glover), ook zien we hoe hij Chewbacca (Joonas Suotamo) ontmoette.

Waar de Star Wars Stories ingezet werden als eenmalige films (denk aan Rogue One), blijkt Alden Ehrenreich getekend te hebben voor een trilogie. Dat onthulde hij aan Esquire. Het blad vroeg hem voor hoeveel films hij getekend had. "Drie," aldus Ehrenreich, die zich vervolgens gerealiseerd zou hebben zijn mond voorbijgepraat te hebben. "Ik geloof niet dat dat al... uh, publiekelijk bekend was. Maar, ja."

De film van regisseur Ron Howard is dus mogelijk het startschot van een complete trilogie waarin we de jonge Han Solo allerlei avonturen kunnen zien beleven. Mocht het een financieel succes worden (en waarom niet, de naam van de franchise alleen al is goed voor een miljard dollar aan de box office tot nu toe) dan kunnen we de komende jaren dus meer verwachten.

Eerst is het echter wachten op de eerste film, die vanaf 23 mei in de bioscoop draait.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Beau

Avatar

Is wel héél erg kort door de bocht.

Ja, hij heeft voor 3 films getekend, maar dat is zowat standaard geworden in Hollywood. Felicity Jones (Rogue One) heeft indertijd ook voor 3 films getekend, en de kans is miniem dat daar iets van in huis komt, aangezien haar personage morsdood is.

BlackPowerWolf

Avatar

Ach ik zeg prima, maar laat de eerste Solo dan wel goed zijn.

Roeltje

Avatar

Een Han Solo trilogie? Vast niet, de fans zullen het niet accepteren... deze opmerking kan meerdere dingen betekenen. Ten eerste wil de studio de acteur gewoon op reserve hebben staan en zeker er van zijn dat ze bepaalde filmkeuzes kunnen maken (zoals een nieuwe film met Solo). Ten tweede, er zouden ook nog twee films uit kunnen komen waar Han Solo voorbijkomt (zoals een Bounty Hunter/Boba Fett film)

Novarellum

Avatar

Als het genoeg geld oplevert, komen er vervolgen, zo simpel is het. En als het niet genoeg oplevert, een reboot. En als dat niet werkt, een vervolg op een succesvol deel in de reeks, die alle voorgaande delen zal negeren. Kortom, tuurlijk komt er een tweede (en derde)

moviethomthomas

Avatar

Het star wars universum is zo onmetelijk groot zowel in afmeting als in tijdbestek. ik vind het daarom zo ontzettende zonde dat de tijdsvak waarin de films zich (tot nu toe) afspelen slechts 60 jaar is. tussen episode 1 en episode 8 zit pakweg 60 jaar, met alle standalone films ook in die tijdsvak. Doe eens een film of trilogie dat 1000 jaar terug of 500 jaar vooruit gaan.

Jedha

Avatar

1 solo is wel genoeg. Van mij mag er wel een pauze komen van 5 jaar

Rderegt

Avatar

De echte fans zijn echt klaar met Star Wars..

benjamin

Avatar

Rderegt "De echte fans zijn echt klaar met Star Wars.."
Zouden we niet beter eens klaar kunnen zijn met dergelijke onzin?

Xenolicker

Avatar

Han is De Man! ... nou ja, bijna dan...

jimb

Avatar

Dan weten we de titels ook vast:
DUO: A STAR WARS STORY SEQUEL
TRIO: YET ANOTHER STAR WARS STORY SEQUEL

Waarschijnlijk komt Felicity Jones ook nog terug in deze twee vervolgen :P

nieuwslaatste nieuws