Celebrity

Allison Mack hoeft toch niet de gevangenis in voor haar rol in sekscult

Wel moet ze miljoenen betalen...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 12:51 in Celebrity
Een paar dagen terug kwam er een artikel langs op FilmTotaal waaruit bleek dat Smalville actrice Allison Mack mogelijk levenslang achter de tralies zou kunnen verdwijnen voor haar positie in de sekscult Nxivm. Mack zou zich onder meer schuldig hebben gemaakt aan sekshandel en gedwongen arbeid. Ook zou ze hebben geholpen met het lichamelijk verminken, mishandelen en afpersen van diverse slachtoffers.

Mack was al jarenlang een belangrijk lid van de cult, welke door de leden werd beschreven als een hulpvolle en zelfstandige organisatie die vrouwen meer macht zou geven, maar dit was misleidende informatie om jonge slachtoffers aan te trekken die dan werden gebruikt als seks-slaven. Het lijkt er zelfs op dat Mack niemand minder dan Emma Watson had benaderd om het over haar 'club' te hebben. Zo heeft Mack meerdere malen berichtjes gestuurd naar Watson via Twitter, waarin ze zei: ''Hey Emma Watson! Ik ben ook een actrice en maak deel uit van een geweldige vrouwen organisatie waar je misschien ook wel in geïnteresseerd bent! Ik zou het super vinden om het er met jou over te hebben''. Watson heeft er nooit op gereageerd, dus een tijdje later probeerde Mack het nog eens met een soortgelijk bericht, maar weer gaf Watson geen antwoord.

Toch lijkt het erop dat Mack er nu beter vanaf komt dan eerst gedacht: de actrice had namelijk een belangrijke rol in de cult en stond bovenaan in de piramide, net onder de leider, Keith Raniere. Mack is nu bereid tegen Raniere te getuigen om zo zelf aan een betere deal te komen, die bestaat uit het betalen van een borgsom van 5 miljoen dollar. Daarmee kan ze een gevangenisstraf vermijden, maar wordt ze wel onder huisarrest geplaatst.

Mack verscheen dan ook voor het gerecht met haar moeder, die al van alles aan het regelen was om op tijd aan de vijf miljoen dollar te komen. Zo verkoopt de actrice haar huis, een vakantie appartement en wordt zowat haar hele bank account leeg gehaald. Wat er uiteindelijk ook gebeurt, de carrière van de actrice lijkt definitief voorbij.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Jeetje, nooit verwacht. WAs echt top als Chloe Sullivan.

Carriere lijkt me inderdaad dik voorbij, teveel schade.

ridjieddo

Avatar

En ja hoor, weer een Hollywood multimiljonair celebrity die niet de bak in hoeft omdat ze, ja, een Hollywood multimiljonair celebrity is. Net zoals al die voetballers die ondanks miljoenen belastingontduiking gewoon verder mogen ballen.
op deze site staan trouwens haar zieke tweets naar Emma Watson (waarschijnlijk is Filmtotaal gewoonweg te lui om de tweets te embedden in dit artikel): https://www.someecards.com/entertainment/celebrities/allison-mack-emma-watson-sex-cult-twitter/

Straka

Avatar

Er is toch nog helemaal geen uitspraak. Ze is voorlopig op borgtocht vrij, dat is iets anders dan wat Filmtotaal hier voor conclusie uit lijkt te trekken. Wel wordt er gespeculeerd over een plea deal, maar dat wil helemaal niet zeggen dat er geen gevangenisstraf volgt.

Shifty777

Avatar

De artikelen hier worden qua taalgebruik steeds slechter. Warrige grammatica, onjuist spatiegebruik etc. Evenzo bij het eerdere artikel over dit onderwerp waarvan de link bovenin staat. Natuurlijk maak ik ook taal- of typefouten, maar ik schrijf dan ook niet voor Filmtotaal. Leest geen redacteur dit voordat het geplaatst wordt?

Frietgezicht

Avatar

@ Sunspot, ja wat een carriere,vraag 50 willekeurige mensen op straat wie ze is en geen eentje die dr kent.

GreenHornet

Avatar

zij was de reden dat ik naar Smallville keek.
Ik hoop dat ze snel weer boven op komt.

Sunspot

Avatar

@Frietgezicht

Haha, oke, ook nooit meer ergens gezien of van gehoord na Smallville. ~

Maar toch zullen heel wat mensen haar wel herkennen met beeld sowieso, Smallville was de eerste superhero serie, tien jaar lang ook nog, heel populair ook.

Weet nog dat ik bij de 1e aflevering gelijk 'verslaafd' was, was in die tijd zo nieuw allemaal, die special effects alleen al, maar ook omdat je voelde dat Clark Kent echt Superman zou worden.

Alleen dat rennen en die slow-motion shots al :D Ging ook echt om Clark, zijn familie, je ziet hem echt veranderen gedurende de serie, zonder elke keer zo een kut team om hem heen.

En al die gastrollen/cameo's ook, zo genieten was dat, echt iedere acteur van de Superman films, LOis Clark serie, Wonder Woman serie zaten wel in de serie Smallville!

Frietgezicht

Avatar

@ Sun, nee duidelijk dat jij fan was(ik niet maar smaken verschillen) maar zelfs acteurs die erg sterke en populaire karakters ( Walter White, Tony Soprano enz) in series spelen worden vaak niet de gecast voor de hoofdrollen enz. Deze rol was maybe voor die serie wel leuk maar duidelijk dat de actrice daarna weinig gedaan heeft.

Ik ken alleen nog Clark, zijn leuke chick en die gast die Lex speelde. Maar zie ook die 3 nooit meer ergens in(die chick voor het laatst in die klote Street Fighter film)

Sunspot

Avatar

^

Lex Luthor inderdaad,vergeten te vermelden, maar dat was ook WEER zo goed gedaan in de serie, de vriendschap en vijandschap tussen LL en CK, zo goed gedaan gewoon!

Sunspot

Avatar

@Frietgezicht

Lana lang actrice had nog 4 jaar eigen serie, Beauty/Beast ding sowieso en nog iets erna, nooit iets van beide zaken gezien :).

Ze ziet er wel nog goed uit trouwens

nieuwslaatste nieuws

meest populair