Allison Mack hoeft toch niet de gevangenis in voor haar rol in sekscult

Allison Mack hoeft toch niet de gevangenis in voor haar rol in sekscult

Wel moet ze miljoenen betalen...

Een paar dagen terug kwam er een artikel langs op FilmTotaal waaruit bleek dat Smalville actrice Allison Mack mogelijk levenslang achter de tralies zou kunnen verdwijnen voor haar positie in de sekscult Nxivm. Mack zou zich onder meer schuldig hebben gemaakt aan sekshandel en gedwongen arbeid. Ook zou ze hebben geholpen met het lichamelijk verminken, mishandelen en afpersen van diverse slachtoffers.

Mack was al jarenlang een belangrijk lid van de cult, welke door de leden werd beschreven als een hulpvolle en zelfstandige organisatie die vrouwen meer macht zou geven, maar dit was misleidende informatie om jonge slachtoffers aan te trekken die dan werden gebruikt als seks-slaven. Het lijkt er zelfs op dat Mack niemand minder dan Emma Watson had benaderd om het over haar 'club' te hebben. Zo heeft Mack meerdere malen berichtjes gestuurd naar Watson via Twitter, waarin ze zei: ''Hey Emma Watson! Ik ben ook een actrice en maak deel uit van een geweldige vrouwen organisatie waar je misschien ook wel in geïnteresseerd bent! Ik zou het super vinden om het er met jou over te hebben''. Watson heeft er nooit op gereageerd, dus een tijdje later probeerde Mack het nog eens met een soortgelijk bericht, maar weer gaf Watson geen antwoord.

Toch lijkt het erop dat Mack er nu beter vanaf komt dan eerst gedacht: de actrice had namelijk een belangrijke rol in de cult en stond bovenaan in de piramide, net onder de leider, Keith Raniere. Mack is nu bereid tegen Raniere te getuigen om zo zelf aan een betere deal te komen, die bestaat uit het betalen van een borgsom van 5 miljoen dollar. Daarmee kan ze een gevangenisstraf vermijden, maar wordt ze wel onder huisarrest geplaatst.

Mack verscheen dan ook voor het gerecht met haar moeder, die al van alles aan het regelen was om op tijd aan de vijf miljoen dollar te komen. Zo verkoopt de actrice haar huis, een vakantie appartement en wordt zowat haar hele bank account leeg gehaald. Wat er uiteindelijk ook gebeurt, de carrière van de actrice lijkt definitief voorbij.



NieuwsFilm

meest populair